Hestus

Studia tatuaży

Gdynia, Śląska 58

Don Damiano - ocena (1) Przekłucie Ashley wykonane przez Olę to strzał w dziesiątkę! Precyzja na... Don Damiano Karma Wraca - ocena (1) Powiem tak - jeśli zastanawiasz się nad wyborem dobrego studia piercingu lub... Karma Wraca Lena - ocena (1) Dziękuję za profesjonalne wykonanie przekłucia Ashley w mojej wardze. Poszło... Lena
Alicka - ocena (1) Standard Nipple u Oli to pełen profesjonalizm! Precyzja jak laser, pewna ręka... Alicka Mariusz Ruszkowski - ocena (1) Moje Angel Fangs wykonane przez Olę to absolutne mistrzostwo! Laserowa... Mariusz Ruszkowski Piotr - ocena (1) Polecam usługę tatuowania u Hestus: pełna profeska, mega wprawa i wielkki... Piotr Maciej Domagała - ocena (1) Piercing Medusa zrobiony w ekspresowym tempie, a mimo to z ogromną... Maciej Domagała Karol - ocena (1) Zakupiłem voucher na urodziny dla mojego brata i to był strzał w dziesiątkę!... Karol aneta - ocena (1) Standard Tongue u Oli to strzał w dziesiątkę! Profesjonalne podejście,... aneta Kamil Bugdal - ocena (1) Przekłucie Bridge wyszło Oli idealnie równe za pierwszym razem, jak by miała... Kamil Bugdal Adam - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługę piercingu Helix u Oli! Profesjonalne podejście,... Adam Danny - ocena (1) Muszę przyznać, że Hestus Tattoo idealnie trafił w sedno. Od pierwszej... Danny Maja - ocena (1) Mój nowy piercing od Hestus to perfekcyjne uzupełnienie stylizacji! Obsługa... Maja Kokon - ocena (1) Zrobiłem mały tatuaż na nadgarstku i wszystko przebiegło super. Atmosfera... Kokon Domi5 - ocena (1) Zero stresu, szybka robota i pełne wyjaśnienie, jak dbać o nowe przekłucie Domi5 Oliv44 - ocena (1) Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji! Oliv44 Agnieszka K3 - ocena (1) Proces przekłucia nosa opisano mi szczegółowo, co pozwoliło mi poczuć się... Agnieszka K3 Gregory2115 - ocena (1) Studio ma świetny vibe czujesz się, jakbyś był w miejscu stworzonym dla... Gregory2115 Renia - ocena (1) Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z... Renia sspurek - ocena (1) Obsługa rzetelnie wyjaśniła, jakie kolczyki wchodzą w cenę usługi, a proces... sspurek