Aurelia - ocena (2) Usta po zabiegu wyglądają naturalnie. Nie mogłam trafić w lepsze ręce .... Aurelia Inga - ocena (2) Usta wyszły idealnie polecam Inga Monia - ocena (1) Nigdy wcześniej nikt nie poświęcił mi tyle czasu na omówienie jakie dokładne... Monia
Halinka - ocena (1) Pani Adrianna jest absolutną profesjonalistką jestem zadowolona w 100%. Halinka Magda - ocena (1) Jestem zachwycona naturalnym efektem. Pani Adrianna jest świetnym specjalistą... Magda Ania - ocena (1) Ogromne wyczucie estetyki , perfekcjonizm i zaangażowanie. Polecam Panią Ade Ania Marzena - opinia (1) Pani Ada jest cudowną ciepłą osobą i ma bardzo profesjonalne podejście. Czuć,... Marzena Julia - opinia (1) Cudowna Pani Ada jak zawsze wyszła naprzeciw moim potrzebą w sposób jak... Julia Ewelina - opinia (2) Moje usta jeszcze nigdy nie wyglądały tak pięknie i ponętnie. Serdecznie... Ewelina Magdalena - opinia (2) Jestem naprawdę w pełni zadowolona z wizyty oraz efektu. Pani która wykonuje... Magdalena Zuza - opinia (2) Serdecznie polecam najlepszy salon pod słońcem! Po każdej wizycie wychodzę w... Zuza Klaudia - opinia (2) Pełen profesjonalizm i precyzja wykonania. Wszystko tak, aby sprostać... Klaudia Wioletta - opinia (1) Pani Adrianna jest profesjonalna i przemiła. Bardzo dbała bym podczas wizyty... Wioletta Iza - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, Pani Ada mega profesjonalna, wyrozumiała i... Iza D.G - opinia (2) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście :) Na usta nie mogę się napatrzeć :D... D.G Sandra - opinia (2) Bardzo polecam wizytę w salonie. Usta po zabiegu wyglądają niesamowicie i... Sandra Marti J. - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu i z pewnością polecę Panią Adriannę... Marti J. Basia - opinia (1) Polecam wszystkim Panią Adę. Efekt jest zachwycający. Zabieg przebiegł w... Basia Alicja - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z moich nowych ust. Polecam Salon!!! Alicja Olga B. - opinia (2) Pani Ada to prawdziwy mistrz ust. Efekty mówią same za siebie. W jej rękach... Olga B.