Patrycja - ocena (1) Polecam.Pani Adrianna ma ogromną wiedzę i wyczucie estetyki.Podkreśliła moją... Patrycja Zadowolona - ocena (1) Wspaniałe miejsce, profesjonalnie wykonana usługa. Polecam z całego serca. Zadowolona Bogumiła - ocena (1) Gorąco polecam! Bogumiła
Wiesia - ocena (1) Korzystam z tego Salonu kosmetycznego gdyż spełnia moje oczekiwania .Polecam Wiesia Iwona - ocena (1) Korzystam z usług pani Adrianny od paru lat jestem wierną i stałą klientką,... Iwona Emi - ocena (1) Pani Ada jest bardzo profesjonalna i w pełni jej ufam. Od kilku lat... Emi Malgorzata R. - ocena (1) Absolutnie wyjątkowe miejsce!Już od pierwszej wizyty czuć pełne... Malgorzata R. Anatolii - ocena (1) Super salon kosmetyczny !!! Super profesjonalnie wykonywane zabiegi !!! P.... Anatolii Adam - ocena (1) O usługach Pani Adrianny da się wypowiadać tylko w samych superlatywach.... Adam Katarzyna - ocena (1) Cudowny efekt, przemiła i profesjonalna obsługa, bardzo polecam! Katarzyna Justyna - ocena (1) Polecam serdecznie, doradztwo na najwyższym poziomie, przemiła atmosfera,... Justyna Justyna - ocena (1) Polecam z całego serca, najlepsza z najlepszych Pani Adrianna, pełen... Justyna Filip - ocena (1) Profesjonalizm ,najlepsza obsługa i super jakość .Polecam serdecznie . Filip Krzysztofa - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Adriannę. Miałam przyjemność skorzystać z jej... Krzysztofa Aurelia - ocena (2) Usta po zabiegu wyglądają naturalnie. Nie mogłam trafić w lepsze ręce .... Aurelia Inga - ocena (2) Usta wyszły idealnie polecam Inga Monia - ocena (1) Nigdy wcześniej nikt nie poświęcił mi tyle czasu na omówienie jakie dokładne... Monia Halinka - ocena (1) Pani Adrianna jest absolutną profesjonalistką jestem zadowolona w 100%. Halinka Magda - ocena (1) Jestem zachwycona naturalnym efektem. Pani Adrianna jest świetnym specjalistą... Magda Ania - ocena (1) Ogromne wyczucie estetyki , perfekcjonizm i zaangażowanie. Polecam Panią Ade Ania