Hik Bar

Bary

Gdynia, Kartuska 11

Nie polecam (1) Obsługa zarówno w lokalu, jak i przez telefon bardzo nieuprzejma, nie... I Baśka - opinia (1) Masakra ... koszt dostawy 6zl na pustki Cisowskie , jedzenie zimne a tak mała... Baśka O masakro !!! (2) Jedzenie bez smaku ! Nie polecam zamawiania przez telefon za każdym razem... angela
Ocena KIK Gynia (1) Przede wszystkim wspaniała obsługa. Jakość potraw dla mnie bardzo dobra.... Bogusław Sosiński stały klient (1) Do tej pory było ok,czasem gorzej czasem super ale dzisiaj było... magda Najświeższy obiad z jakim miałam doczynienia od dłuższego czasu (1) Po otrzymaniu dań razem chłopakiem byliśmy mega pozytywnie zaskoczeni.... mamadu Hik Shit (1) Jedzenie do d.... Sos słodko kwaśny ze słoika :D . Potrawka z kurczaka cała... Rafał28 tragedia (1) zamówienie nie zgodne z tym co chciałem, obsługa tragedia, jedzenie zimne... Artur Jedzenie na zamowienie (1) zamówiłam kotlecik i dostalam doslownie kotlecik wielkości mojej pięści i na... sylwia Słabo (1) Zamawiałem jedzenie od nich kilkakrotnie i parę razy jadłem w lokalu. Z... Grzegorz Dobra Pizza (1) Parokrotnie zamawiałem pizze w Barze Hik i musze przyznać że jest naprawdę... Tatar krzysztof - opinia (1) zamówione na telefon kebaby były zimne krzysztof . (1) Zamówiłam dzisiaj 3 dania na wynos. Czas oczekiwania może być... jakieś 40... anonim Zamówienie pzrez telefon (1) Miły spokojny głos, pomocna pani, szybka dostawa. Miła obsługa. Nie wiem jak... Andrzej Kozłowski Bardzo polecam. =) (1) Składałam zamowienie telefoniczne, odebrala mila pani i pomogla mi w wyborze... Agnieszka Obsługa na minus (1) Dosyć czesto korzystam z ich usług,w sumie mozna powiedzieć że jestem stałym... Bogdan masakra!!! (1) Pierwsza moja wizyta w tym barze i ostatnia. Niemiła atmosfera, straszna... aga nigdy nie zawiedli (1) jestem stalą klientką ,zamawiam zwykle pizzy jest naprawde bardzo dobra, na... pizzer woman jestem rozgoryczony...PORAŻKA!!! (1) Namówiła mnie żona, była bardzo głodna, zgodziłem się bo wielokrotnie byłem... kaniasty Świetna Restauracja! (2) Szybko Smacznie i sprawnie : ) Polecam ssnopi