Dominik - ocena (1) Rafał wzbudza zaufanie i daje poczucie bezpieczeństwa. To ważne. Polecam. Dominik Zuza - ocena (1) Rafał ma bardzo dobre podejście i dużą wiedzę z zakresu medycyny naturalnej i... Zuza Jakub - ocena (1) Profesjonalne spotkania prowadzone w bardzo komfortowy sposób. Jakub
Kamil - ocena (1) Czuć doświadczenie i zaangażowanie na każdej sesji, a to daje ogromne... Kamil M.Sadowska - ocena (1) Indywidualne podejście i duże zrozumienie mojego problemu sprawiły, że... M.Sadowska Bartek - ocena (1) Praca była głębsza niż się spodziewałem i przyniosła realne efekty w krótkim... Bartek Agata - ocena (1) Terapia pomogła mi wyjść z trudnego momentu związanego z alkoholem i odzyskać... Agata Julia - ocena (1) Bez presji, w swoim tempie i z dużym szacunkiem. Polecam osobom otwartym na... Julia Gabi - ocena (1) To nie była typowa terapia, ale raczej głęboka praca z umysłem i... Gabi Nataniel - ocena (1) Te rozmowy dały mi nadzieję i realne wsparcie, którego bardzo potrzebowałem. Nataniel Mikołaj - ocena (1) Po terapii czuję się silniejszy psychicznie i bardziej świadomy siebie. Mikołaj Lena - ocena (1) Pomógł mi poukładać emocje i znaleźć wewnętrzną równowagę. Dziękuję Lena Piotr - ocena (1) Atmosfera pełna zaufania i spokoju dokładnie tego potrzebowałem w tym... Piotr Kinga - ocena (1) To była dla mnie trudna decyzja, ale dziś wiem, że najlepsza, jaką mogłam... Kinga Pola - ocena (1) Czuć holistyczne podejście i dużą uważność na drugiego człowieka. Atmosfera... Pola Sara - ocena (1) Z całego serca polecam każdemu, kto czuje, że potrzebuje pomocy i zrozumienia. Sara Jan - ocena (1) Każde spotkanie dawało mi poczucie, że idę w dobrą stronę i nie jestem z tym... Jan Zosia - ocena (1) Bardzo empatyczny psycholog, przy którym można się otworzyć bez strachu przed... Zosia Iwaniec P. - ocena (1) Bardzo spokojne i naturalne podejście do pracy z człowiekiem. Spotkania... Iwaniec P. Oliwier - ocena (2) Dzięki tym rozmowom poczułem ulgę i większy spokój wewnętrzny. Dawno nie... Oliwier