Marek - ocena (3) 1500 zł za wizytę to chyba jakiś żart. Marek Kamil Ślączka - ocena (1) Serdecznie polecam i jednocześnie dziękuję za wsparcie i okazaną pomoc w... Kamil Ślączka Daniel S - ocena (1) Dzięki pomocy i wsparciu Pana Rafała dzisiaj mija równy rok odkąd nie pije.... Daniel S
Paula - ocena (1) najlepszy specjalista, gdyby nie jego pomoc, nie wiem jak sama bym się... Paula Monika - ocena (1) Gorąco polecam Pana Rafała. jeździłam z córką do kilku psychologów i żaden z... Monika Karol - ocena (1) gorąco polecam Pana Rafała Karol Tina - ocena (1) Cieszę się, że trafiłam na Pana Rafała. Najlepszy psycholog. Bardzo mi pomógł. Tina Monika P - ocena (1) Chodzę do Pana Rafała już od jakiegoś czasu. Najpierw walczyłam z nerwicą a... Monika P Jacek - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Jacek M. Rożycki - ocena (1) Zdecydowanie daję najwyższą ocenę !!! M. Rożycki Magda - ocena (1) Sesje hipnozy u Rafała Sakowskiego były dla mnie przełomowe. Pomógł mi uporać... Magda Marzena - ocena (1) wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam. Świetny specjalista Marzena Zuza - ocena (1) Polecam!!!! Córka jest bardzo zadowolona z terapii Zuza Ola - ocena (1) Terapia przynosi długo oczekiwane efekty. Walczyłam bardzo długo z nałogiem... Ola zadowlona pacjentka - ocena (1) ja również polecam !!! zadowlona pacjentka M. Janik - ocena (1) Serdecznie polecam!!!! M. Janik Patryk W - ocena (1) Pan Rafał pomógł mi w walce z nałogiem! Jestem mu ogromnie wdzięczny. Jego... Patryk W K. Wałek - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy psycholog u jakiego byłam z moją nastoletnią córką.... K. Wałek Sara - ocena (1) Zgadzam się!!! Walczyłam bardzo długo z depresją i nerwicą. Teraz jestem już... Sara Dominik - ocena (1) Bardzo dobry specjalista. Pomógł mi w walce z depresją, teraz z dnia na dzień... Dominik