Mateusz - ocena (1) Podobnie jak inni, ja również polecam Mateusz Piotr - ocena (1) Pan Rafał pomógł mojej córce w walce z bulimią. Było już naprawdę bardzo źle,... Piotr Jakub - ocena (1) W pełni zasłużone 6 gwiazdek dla Pana Rafała :) Jakub
Wiktoria - ocena (1) Bez pomocy Pana Rafała nigdy bym sobie nie poradziła z depresją. Dziękuje :)... Wiktoria Szymon Pi.. - ocena (1) pomoc, wsparcie, wyrozumiałość, cierpliwość. tak właśnie mogę ocenić Pana Rafała Szymon Pi.. Wiktoria - ocena (1) Polecam. U Pana Rafała byłam już na kilku wizytach. Efekty są od razu... Wiktoria Tymoteusz - ocena (1) Polecam serdecznie Tymoteusz Martyna - ocena (1) Gorąco polecam !! Martyna Marek - ocena (3) 1500 zł za wizytę to chyba jakiś żart. Marek Kamil Ślączka - ocena (1) Serdecznie polecam i jednocześnie dziękuję za wsparcie i okazaną pomoc w... Kamil Ślączka Daniel S - ocena (1) Dzięki pomocy i wsparciu Pana Rafała dzisiaj mija równy rok odkąd nie pije.... Daniel S Paula - ocena (1) najlepszy specjalista, gdyby nie jego pomoc, nie wiem jak sama bym się... Paula Monika - ocena (1) Gorąco polecam Pana Rafała. jeździłam z córką do kilku psychologów i żaden z... Monika Karol - ocena (1) gorąco polecam Pana Rafała Karol Tina - ocena (1) Cieszę się, że trafiłam na Pana Rafała. Najlepszy psycholog. Bardzo mi pomógł. Tina Monika P - ocena (1) Chodzę do Pana Rafała już od jakiegoś czasu. Najpierw walczyłam z nerwicą a... Monika P Jacek - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Jacek M. Rożycki - ocena (1) Zdecydowanie daję najwyższą ocenę !!! M. Rożycki Magda - ocena (1) Sesje hipnozy u Rafała Sakowskiego były dla mnie przełomowe. Pomógł mi uporać... Magda Marzena - ocena (1) wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam. Świetny specjalista Marzena