Patryk W - ocena (1) Pan Rafał pomógł mi w walce z nałogiem! Jestem mu ogromnie wdzięczny. Jego... Patryk W K. Wałek - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy psycholog u jakiego byłam z moją nastoletnią córką.... K. Wałek Sara - ocena (1) Zgadzam się!!! Walczyłam bardzo długo z depresją i nerwicą. Teraz jestem już... Sara
Dominik - ocena (1) Bardzo dobry specjalista. Pomógł mi w walce z depresją, teraz z dnia na dzień... Dominik Marzena - ocena (1) Skorzystałam z usług Rafała Sakowskiego w zakresie hipnoterapii i jestem... Marzena Tamara - ocena (1) Pan Rafał to prawdziwy mistrz w tym co robi. Nie mogłam wyjść od wielu lat z... Tamara Ania Dzierwa - ocena (1) Gorąco polecam !!! Ania Dzierwa Natalia S - ocena (1) Świetny specjalista. Pan Rafał bardzo pomógł mojej córce wyjść z anoreksji... Natalia S Grzesiek - ocena (1) Polecam!! Pan Rafał bardzo mi pomógł. Świetny specjalista Grzesiek C. Milik - ocena (1) Pan Rafał bardzo pomógł mi w walce z depresją i innymi zaburzeniami... C. Milik Joanna - ocena (1) Byłam u pana Rafała na terapii trzy razy. Nie spodziewałam się, że w tak... Joanna Nadia - ocena (1) Pan Rafał jest nie tylko hipnoterapeutą, ale również empatycznym i... Nadia Wal.De. - ocena (1) Panie Rafale, dziękuję. Pełne uznanie dla tego człowieka i co robi, życiowa... Wal.De. Tere22 - ocena (1) Pan Rafał pomógł mi w życiowym problemie z którym zmagałam się od lat.... Tere22 WojciechDd - ocena (1) Polecam usługi Pana Rafała, jest niesamowitym człowiekiem i fachowcem w... WojciechDd Marzena - ocena (1) Terapia bardzo ale to bardzo skuteczna. Moje problemy które były to już... Marzena Marzena - ocena (1) Zakończyłam właśnie terapię u Pana Rafała Sakowskiego. Mimo, że cena wysoka... Marzena Michał - opinia (1) Świetna terapia wiele zmieniła i bardzo dużo mi pomogła w moim życiu. Jestem... Michał Łukasz - opinia (1) Terapeuta jest fantastyczny! Ogromna pomoc dziękuje i polecam Łukasz Hubert - opinia (1) Coś świetnego terapia hipnoza jest po prostu rewelacyjna! Pan Rafał jest... Hubert