Sebastian - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc pana Rafała. Zerwanie z wieloletnim... Sebastian Julia - opinia (1) Ekspert w swoim fachu i wielki pasjonat tego co robi. Profesjonalista w... Julia Adam - opinia (1) Polecam hipnoterapie u Rafała - przepracowaliśmy problemy, które były ze mną... Adam
Maciej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony, nie spodziewałem się takich dobrych efektów już po... Maciej Hubert - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Rafała. Pełen profesjonalizm, wiedza i... Hubert Kamil - opinia (1) Bardzo pozytywne odczucia już po 1-sze wizycie, jestem miło zaskoczony pełnym... Kamil Karolina - opinia (1) Miałam doświadczenie z różnymi terapiami, natomiast to co stało się po sesji... Karolina Szymon - opinia (1) Rafał prowadzi super sesje i fajnie się go słucha, pozytywny człowiek, polecam. Szymon Aleksandra - opinia (1) Bardzo dobre rezultaty! Świetny gabinet, jestem zachwycona całokształtem. Aleksandra Kuba - opinia (1) Dobra terapia przeprowadzona przez świetnego człowieka z ogromną wiedzą i... Kuba Arleta - opinia (1) Serdecznie mogę polecić dalej tego specjalistę. Człowiek który odmienił moje... Arleta Michał - opinia (1) Gorąco polecam. Bardzo duża empatia, bardzo miła atmosfera, bardzo dobre... Michał Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam! Już po pierwszym spotkaniu czułam jakby mi ciężar z serca... Aleksandra Adam R - opinia (1) Bez wątpienia najlepszy specjalista u jakiego byłem. Tak dobrego podejścia i... Adam R Grzegorz - opinia (1) Trafiłem tutaj z polecenia od znajomej i nie żałuje to była moja najlepsza... Grzegorz Ewa Malinowska - opinia (1) Ogromna wiedza pana Rafała pozwoliła mi dowiedzieć się więcej na temat moich... Ewa Malinowska Kamila - opinia (1) Jestem po pierwszej wizycie i śmiało mogę stwierdzić że Pan Rafał działa... Kamila Kevin - opinia (1) Dziekuje za terapie jestem bardzo zadowolony Kevin Klaudia - opinia (1) Pan Rafał ma super wiedzę, jestem pod wrażeniem jego umiejętności i że... Klaudia Violetta - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają doświadczonego psychologa.... Violetta