Daria - opinia (1) Moje doświadczenia z medycyną naturalną byly niewielkie, byłam sceptycznie... Daria krystyna - opinia (1) Trafilam tu przypadkiem z polecenia i moge powiedzieć że bardzo dobrze... krystyna Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Terapia przebiegła według moich oczekiwań a efekt... Ola
justyna - opinia (1) Najlepszy z najlepszych, dlatego nic dziwnego że terapia zakończyła się... justyna Daniel - opinia (1) Dziękuję za pomoc, Pan Rafał jest absolutnym profesjonalistą! Daniel Gabriel - opinia (1) Pan Rafał jest absolutnym geniuszem w tym co robi, pomógł mi w wyjściu z... Gabriel Bartłomiej - opinia (1) Niesamowita skuteczność terapii, efekty widoczne są momentalnie. Po... Bartłomiej Cyprian Cz - opinia (1) Terapia u Pana Sakowskiego, o jakkolwiek trudnej historii by nie była, nie... Cyprian Cz Tobiasz M. - opinia (1) Dziękuję z całego serca za trud jaki włożył pan w moją terapię. Wiele lat... Tobiasz M. Kamis - opinia (1) Muszę przyznać że hipnoza ratuje z tarapatów, najgorszy z możliwych. Byłam w... Kamis Paweł P. - opinia (1) Do pana sakowskiego zgłaszają się chyba najcięższe przypadki, a mimo to jego... Paweł P. Bernard - opinia (1) Niesamowicie przyjemna atmosfera, którą pan Sakowski gwarantuje na każdym... Bernard Bartłomiej - opinia (1) Pan Rafał Sakowski jest osobą o ogromnym zrozumieniu przecinak z jaką... Bartłomiej Michał O. - opinia (1) Ulga co mało powiedziane, pan Sakowski nauczył mnie radzenia sobie ze... Michał O. Beata M. - opinia (1) Mega profesjonalne podejście do mnie, pan Sakowski zapewnił mi pełną opiekę... Beata M. Justyna - opinia (1) Na terapię zdecydowałam się po wieloletnich zmaganiach z samą sobą. Mój wybór... Justyna Tymoteusz - opinia (1) Jestem po drugim spotkaniu, pierwsze wrażenie było takie że po prostu nie dam... Tymoteusz Jacek Mar. - opinia (1) Pan Sakowski to człowiek o niesamowicie ogromnym temperamencie, zdobytej... Jacek Mar. Daria Podedworny - opinia (1) Trafiłam do naprawdę niezwykle wyrozumiałego terapeuty, który od pierwszej... Daria Podedworny Przemek Bajor - opinia (1) Zmagałem się przez 5 lat z samym sobą, jak i nad swoimi niekontrolowanymi... Przemek Bajor