Kamıl - opinia (1) Fantastyczne podejście do człowieka ma Pan Rafał. Od razu widać że posiada... Kamıl Jolanta - opinia (1) Polecam hipnoterapię wszystkim, którzy uwierzyli, że już nic im nie pomoże.... Jolanta Monika - opinia (1) Pan Rafał jest niesamowitym człowiekiem i fantastycznym specjalistą! Po kilku... Monika
Anna Garda - opinia (1) Bardzo profesjonalnie. Terminy krótkie. Czy cena jest niska czy wysoka nie... Anna Garda MAREK - opinia (1) Minęło już 3-4 lata kiedy byłem w potrzebie i otrzymałem pomoc od Pana... MAREK Przemek Sz - opinia (1) Mój pierwszy kontakt z hipnozą był z Panem Rafałem Sakowskim. Nigdy wcześniej... Przemek Sz Kasia - opinia (1) Dzięki hipnozie zmieniłam moje nastawienie do życia. Uwierzyła w siebie, a co... Kasia Ania - opinia (1) Z każdą wizytą czuję się coraz lepiej. Pan Rafał bardzo mi pomógł za co... Ania Monıka - opinia (1) Skuteczność. Jak najbardziej polecam. Specjalista mający świetne indywidualne... Monıka Beata N. - opinia (2) Bardzo dobry terapeuta, profesjonalizm. Polecam wszystkim , którzy zmagają... Beata N. Hipnoza w Gdyni u Pana Sakowskiego - Polecam (1) Warto było przyjść na terapię, super terapeuta - polecam. Wrażenia podczas... Olgierd Krzychu (1) Tylko trzech wizyt potrzebowałem, by pokonać lęki. Czuję się pewniej. Chodzę... Krzuchu Dawid - opinia (1) Pan RAFAŁ to dobry wybór. szczególnie na pierwszą przygodę z hipnoterapią.... Dawid Świetny specjalista ! (2) Jestem zadowolony z pierwszej wizyty, sesja bardzo udana. Pan Rafał to... Mariusz Terapeuta godny polecenıa (1) Konkretny specjalista, super przekazuje wskazówki które w łatwy sposób mogłem... Andrzej przemek - opinia (1) jakość usług bardzo dobra. merytorycznie i na temat przemek Klietka z Bydgoszczy (1) Musze sie podzilić czymś niesamowitym,strasznie wrecz panicznie bałam sie... Klientka z Bydgoszczy jan p - opinia (1) już po jednym spotkaniu zdobyłem ogromną wiedzę na temat mojego zdrowia.... jan p marti (1) Byłem u Pana Rafała Sakowskiego na swojej pierwszej wizycie. Wszystko było... marti merytorycznie (1) spotkanie bardzo merytoryczne, zdobyłem mnóstwo cennej wiedzy i drogowskazów.... Darek Ł.S