Natasza - opinia (1) Efekty terapii przerosły moje oczekiwania. Bardzo się cieszę, że trafiłam na... Natasza Krystian - opinia (1) Do Pana Rafał trafiłem z polecenia kolegi z pracy. Już po pierwszym spotkaniu... Krystian Sylwia - opinia (1) Do tej pory efekty terapii się utrzymują, a minęło już trochę czasu. Trafiłam... Sylwia
Mikołaj - opinia (1) Panie Rafale dziękuję za pomoc w kryzysowym dla mnie w momencie życia. Bardzo... Mikołaj Olo - opinia (1) Polecam bo terapia bardzo skuteczna Olo Krystian F. - opinia (1) Żałuję, że nie trafiłem wcześniej do Pana Rafała. Trudno jest wybrać... Krystian F. Jacek D. - opinia (1) Pisze tą opinie bo imponuje mi jego wiedza. Pomimo strachu i trochę... Jacek D. Andrzej - opinia (1) Dziękuję za otrzymaną pomoc w nawracającej nerwicy. Jak to wszystko może się... Andrzej Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z całokształtu. Wszystko poszło tak jakby człowiek... Karolina michał - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Przez całą sesję czułem się komfortowo i... michał Iwona - opinia (1) Najlepszy psycholog z jakim miałam doczynienia,wyleczył mnie z depresji... Iwona Marta G - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Sakowskiego. Cierpię na nerwicę lękową. Już... Marta G Gośka - opinia (1) Miałam nawracające epizody nerwicy lękowej. Były lepsze i gorsze dni.... Gośka Kornelia - opinia (1) Super hipnotyzer, człowiek czuje się jak nowonarodzony Kornelia Slawek - opinia (1) Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu. Profesjonalista. Slawek Adam Bitera - opinia (1) Byłem u Pana Rafała zanim nastały obecne trudne czasy i... dziękuję za tę... Adam Bitera Fundacja Nieś Pomoc - opinia (1) Nieoceniona pomoc w temacie wsparcia z zakresu psychologii dla naszych... Fundacja Nieś Pomoc Wioletta - opinia (1) Hipnoza zadziałała tak jak powinna. Miło mnie zaskoczyły efekty, które tak... Wioletta Joanna - opinia (1) Pan Rafał pomógł mi przede wszystkim zrozumieć podłoże moich dotychczasowych... Joanna Ola - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy stracili woare w zwykłych terapeutów. Dzięki... Ola