Monıka - opinia (1) Skuteczność. Jak najbardziej polecam. Specjalista mający świetne indywidualne... Monıka Beata N. - opinia (2) Bardzo dobry terapeuta, profesjonalizm. Polecam wszystkim , którzy zmagają... Beata N. Hipnoza w Gdyni u Pana Sakowskiego - Polecam (1) Warto było przyjść na terapię, super terapeuta - polecam. Wrażenia podczas... Olgierd
Krzychu (1) Tylko trzech wizyt potrzebowałem, by pokonać lęki. Czuję się pewniej. Chodzę... Krzuchu Dawid - opinia (1) Pan RAFAŁ to dobry wybór. szczególnie na pierwszą przygodę z hipnoterapią.... Dawid Świetny specjalista ! (2) Jestem zadowolony z pierwszej wizyty, sesja bardzo udana. Pan Rafał to... Mariusz Terapeuta godny polecenıa (1) Konkretny specjalista, super przekazuje wskazówki które w łatwy sposób mogłem... Andrzej przemek - opinia (1) jakość usług bardzo dobra. merytorycznie i na temat przemek Klietka z Bydgoszczy (1) Musze sie podzilić czymś niesamowitym,strasznie wrecz panicznie bałam sie... Klientka z Bydgoszczy jan p - opinia (1) już po jednym spotkaniu zdobyłem ogromną wiedzę na temat mojego zdrowia.... jan p marti (1) Byłem u Pana Rafała Sakowskiego na swojej pierwszej wizycie. Wszystko było... marti merytorycznie (1) spotkanie bardzo merytoryczne, zdobyłem mnóstwo cennej wiedzy i drogowskazów.... Darek Ł.S Sebastian Kleryk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze spotkania z Panem Rałem. Pozdrawiam serdecznie -... Sebastian Kleryk Karola - opinia (1) bardzo polecam usługi Pana Rafała Sakowskiego. indywidualne podejście do... Karola Profesjonalna terapia i skuteczna pomoc na mocny celujący z plusem! (1) Do terapii i metod Pana Rafała podchodziłam najpierw bardzo sceptycznie i... Marta Mamed ... (1) wizyty umaiane szybko, cena/jakość bdb wizyta bardzo profesjonalna i... Worek M. celujący (1) Moja ocena po pierwszej wizycie - celujący. Zdrowe, empatyczne i uczciwe... Karolina Parna zmień swoje życie (1) Pana Rafała powinien odwiedzić każdy, kto chciałby zmienić swoje życie na... Kamila dziękuję (1) Panie rafale!! Pomógł mi Pan. Dzięki Panu jestem nowym człowiekiem, inaczej... Miarka Adam Terapia (1) Muszę przyznać, że borykałam się ze swoimi problemami już od dawna w sumie od... Justyna