Opinia od Ewy (4) Niesamowita ta hipnoza, cudowne doświadczenie. Terapia dała mi ogromną... Ewa Problemy z zasypianiem minęły (1) Od trzech lat borykałam się z nawracającym problemem bezsenności,... Zadowolona Asia Cudowne miejsce (1) Cudowne miejsce, relaksujące, uzdrawiające z fantastycznymi i utalentowanymi... Marcin
Skuteczna terapia (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii u p. Sakowskiego. Hipnoza dała mi... Aga37 Pomoc przez hipnoze (1) Hipnoterapia dala mi nadzieje i z tego skorzystałem. Efekt dla mnie... Radek Hipnoza mi pomogla (1) Jestem usatysfakcjonowany z terapii. Pomoglo mi to uporac sie z moimi... Rudy Hipnoterapia (4) Nie do wiary. Kiedyś był taki program, widziałam tam terapie jak mężczyzna... Werona Bardzo dobry bioenergoterapeuta (11) Korzystałam z zabiegów bioenergoterapii u Pana Rafała i jestem bardzo... Ewa Polecam terapie u Pana Rafała Sakowskiego (3) Trafna diagnoza terapeuty dała bardzo dobre efekty końcowe. Terapia u Pana... Adam Hipnoza u Pana Rafała (5) Wysłałam u Pana Rafała ponad 5 tysięcy na zabiegi hipnozy. Jeden zabieg to... Kobieta 38 lat nerwica lękowa (5) chciałam się spytać ile wizyt pomogło w hipnozie z nerwicą lekową? Ja byłam... weronika Uzależnienia alkohol - narkotyki (2) Narkotyki,przy tym alkohol niszczył mnie do chwili kiedy sięgnęłam dna.... EWA Zadowolony Karol (1) Prawdę mówiąc to rodzice namówili mnie na terapie, na hipnozę. Pomyślałem,... Karol Fobia (1) Miałam proplemy od lat z taką tam fobią. Pan Rafał był moją ostatnią " Deską... Edyta Używki to już historia (1) Używki to już historia, bo kiedyś człowiek był piękny, młody i wydawało się,... Jaro Leki odeszły (1) Chylę czoła za terapie dzięki której czuję się wolna od uciążliwych lęków i... Krystyna Alkohol (2) Jestem bardzo wdzięczna Panu Rafałowi Sakowskiemu że pomógł mojemu mężowi... Kamila Wyleczyłam się z depresji (1) Pan Sakowski to autor mojego sukcesu. Kilka lat zmagania się z tą uciążliwą... Sabina Zadowolony klient (2) Profesjonalizm, fajne podejście do człowieka i skuteczność to cechy które... Adi Terapıa ok (1) Cieszę się z efektów terapeutycznych, trudno żeby było inaczej skoro trafiłem... Darek