Ewa - opinia (1) Pan Rafał to człowiek, który odmienił moje życie. Jestem pod ogromnym... Ewa Marta - opinia (1) Bardzo szybko zauważyłam poprawę. Dziękuję, postawił mnie pan na nogi i mogę... Marta Paweł - opinia (1) Pan Rafał zna się na swojej profesji. Polecam wszystkim, którzy wybierają się... Paweł
Ola - opinia (1) Pan Rafał jest osobą godną zaufania, zna się na swojej profesji. Polecam... Ola Martyna - opinia (1) Każdy człowiek powinien dbac o harmonię ciała. W tym miejscu znalazłam... Martyna gosiaczek - opinia (2) Byłam u Pana Rafa na 4 wizytach. Już po trzeciej wizycie czułam się zdrowa.... gosiaczek Bartek - opinia (1) Bardzo fachowa pomoc, nie spodziewałem się takiej analizy mojego ciała,... Bartek Grzesiek - opinia (1) Bardzo miło i sympatycznie.To naprawdę działa, oczywiście nie wszystko... Grzesiek Weronika - opinia (1) Byłam w bardzo dużym kryzysie, nie chciało mi się kompletnie nic, dzięki... Weronika Konrad - opinia (1) Ogromna wiedza, cierpliwosc i umiejętnosc słuchania są nie do przecenienia.... Konrad Zbyszek - opinia (1) Pan Rafał powiedział, że pomoże mi wyjść z problemu i słowa dotrzymał, złoty... Zbyszek Karolina P. - opinia (1) Jestem zachwycona niekonwencjalnymi metodami Pana Rafala, pomogl mi sie... Karolina P. Andrzej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z terapıı. Polecam Andrzej Anna Szczęsna - opinia (1) Z Panem Rafałem miałam przyjemność budować nową mnie w oparciu o słowa w... Anna Szczęsna Radzio - opinia (1) Terapia na bardzo wysokim poziomie. Bezsenność i natrętne myśli minęły po... Radzio Kuba - opinia (1) Od dawna zmagałem się z różnymi dolegliwościami, mój przypadek wydawał sie... Kuba Milena C. - opinia (1) Pan Rafał wyleczył mnie z uzależnienia, podejmowałam kilka prób, które zawsze... Milena C. Dorota - opinia (1) Przemiły specjalista, po wizytach czuje się świetnie, wkońcu jestem pełna życia Dorota Ryszard - opinia (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu i bardzo polecam Ryszard Daria - opinia (1) Moje doświadczenia z medycyną naturalną byly niewielkie, byłam sceptycznie... Daria