Hipnoterapia Bożena Backtrog

Temat dostępny też na forum: Chylonia
Hej, dowiedziałam się,ze jest taka hipnoterapeutka w Gdyni Bożena Backtrog, ktoś był może na takiej terapii i może polecić albo nie? Bardzo mało informacji w internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Hipnoterapia Bożena Backtrog

Witam

Informacje o niej na stronach bozenabacktrog.pl oraz instytutdelgana.pl,
ja byłam na kilku sesjach, załapałam się na grupon, pracowałam nad lękami i stresem, jestem zadowolona, sama sesja hipnoterapii super, polecam j
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam, pracowałam z nią nad problemami z poczuciem wartości i fobiami, ale z tego co wiem to ona zajmuje się też ciekawszymi sprawami w hipnozie i stanie relaksu jak np regresja, tego jeszcze nie robiłam ale się zastanawiam nad tym. poczucie wartości zwiększyło się i dostałam awans, fobia z którą pracowałam zmalała po 6 sesjach, może zniknie na co czekam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmmm...to nowa profesja Pani Bożeny. więc i doświadczenie nikłe. niedawno zajmowała się pozyskiwaniem środków unijnych, z miernym efektem, wręcz katastroficznym....nowa branża nowi klienci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Dorota może tamta ma to-- https://m.trojmiasto.pl/forum/Terapeuta-Gdansk-zaburzenia-osobowosci-borderline-t498109,1,50.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani psycholog ma ogromną wiedzę psychologiczną, więc pewnie to tylko zbieżność nazwisk. No chyba, że chodzi i czystą zawiść Doroty, to wtedy co innego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......