Hipodrom-kto wkrotce?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ostatnio bylo cicho o Hipodromie a szukam swiezych niusow i konkretow. Interesuje mnie obsluga kelnerska-czy 2 panie kelnerki daja rade? Co wybieracie do menu i skad ciasta? Czy jestescie 100% pewni tego miesca? Co robicie z wystrojem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hipodrom-kto wkrotce?

Mam pytanie. Czy zapytałaś się Pani właścicielki czy przypadkiem w tym samym terminie nie odbywa się jeszcze jedno wesele?Hipodrom dysponuje jescze jedną salą, a ogarnięcie i obsługa dwóch uroczystości przy dysponowaniu jedną kuchnią nie wydaje mi się mozliwa. Acha i zwróć uwagę na zastawę, ja piłam tylko kawę przy rozmowie z właścicielką a dostałam ją w poszczerbionej filiżance i na poszczerbionym spodku.

A ja polecam. Super kompetentna osoba, miła atmosfera , fajna obsługa. nastawiają się na imprezy własnie tego typu więc na pewno nie robią "popeliny". Polecam Hipodrom Ala

Wsadze kij w mrowisko. Moi znajomi osadzaja miejsce po jakosci toalet. Myslalam ze sa stuknieci, ale toaleta w Hipodromie to lata siedemdziesiate...

ale to akurat dobre spostrzeżenie i dobry sposób :)

ostatnio byłam , tam na weselu we wrześniu, słabe jedzenie, słaba obsługa, ciasno, gorąco - tyle, że okolica ładna. toalety faktycznie koszmarne

a ja tradycyjnie polecam Hipodrom. Miłam wesele we wrześniu i byłam bardzo zadowolona. Miejsce ma klimat, nie trzeba dodawać żadnych dekoracji.... Fakt, na więcej niż 55 osób to trochę za mało miejsca.
Toaleta nie jest może jakaś rewelacyjna, ale chyba większość czasu spędza się gdzie indziej :-))
Kelnerki super, bardzo miłe dzwiewczyny... Jedzenie ok, zastawa też.
Dodatkowo robią dekorację stołu (owoce, kwiaty - super).

I jakie zebrałaś info ? Kiedy macie slub ? Bo ja mam 16 lipca a kumpela 23 czerwca ? Jak to jest z tym żarciem ? Standardowe menu nie poraża, z drugiej strony częśc osób uważa,że żarcia jest sporo...

Pozdr Ania

Aneczka111 napisał(a):

>
>
> I jakie zebrałaś info ? Kiedy macie slub ? Bo ja mam 16 lipca a
> kumpela 23 czerwca ? Jak to jest z tym żarciem ? Standardowe
> menu nie poraża, z drugiej strony częśc osób uważa,że żarcia
> jest sporo...
>
> Pozdr Ania

Super bo my mamy tez 16 lipca na Hipodromie ale na tej nowej sali

Pozdrawiam
Edyta

Sama miałam wesele w restauracji "Hipodrom" i ciekawi mnie gdzie znajduje się ta nowa sala? Macie może jakiś link z fotkami?

Słychajcie-a może zrobimy zrzutę na remont toalety ? :-)))

Ania