Hmmmm ...
Może zaczną od początku ... korzystałam z usług kosmetyczek w tym salonie i moje odczucia co do tych Pań są mieszane ponieważ zmieniały się co chwilę (jedna nawet uszkodziła mi twarz kwasem:( ) inna natomiast była miła i raczej wiedziała co robi .... następnie fryzjerzy- czesałam się na Sylwestra i byłam w 100% zadowolona, Pani ułożyła mi wspaniałą fryzurę w zaledwie 20 minut i fryzurka przetrwała całą zabawę sylwestrową :)
RECEPCJA- kiedyś zasiadała w niej przemiła Pani blondynka, zawsze uśmiechnięta, życzliwa, miła natomiast TO co teraz tam zasiada to nieuprzejma niezwracajaca uwagi na klienta baba która zapomniała, że solarium szkodzi i troszkę ją oszpeca;/ ostatnio to czekałam 10 minut aż Pani łaskawie do mnie podejdzie i mnie obsłuży przy recepcji i nawet dzień dobry nie umie odpowiedzieć;/
RECEPCJA- kiedyś zasiadała w niej przemiła Pani blondynka, zawsze uśmiechnięta, życzliwa, miła natomiast TO co teraz tam zasiada to nieuprzejma niezwracajaca uwagi na klienta baba która zapomniała, że solarium szkodzi i troszkę ją oszpeca;/ ostatnio to czekałam 10 minut aż Pani łaskawie do mnie podejdzie i mnie obsłuży przy recepcji i nawet dzień dobry nie umie odpowiedzieć;/