Teatr i taniec (6) czy zna ktos jakies instytucje czy jakies tam zorganizowania gdzie mozna... evitamh Oferta do 50% taniej! - układy wydechowe starszych typów pojazdów !Układy wydech (1) Oferta do 50% taniej! - układy wydechowe starszych typów pojazdów !Układy... wydech Falanga macedońska (1) Szukam osób chętnych do grupy rekonstrukcyjnej falangi macedońskiej i antyku... trawaszar
Można poogladać i nie tylko:) (2) Dla tych, którzy chcą poogladąć ciekawe foty, powstawiać swoje dzieła a przy... keisak Potrzebny Dyplom (2) Jesli ktos moze pomoc niech napisz ska80@gazeta.pl ska80 DLA HAZARDZISTOW (1) stronka dla ludzi co graja w totka albo obstawiaja meczyki... polkinia ZESPÓŁ MUZYCZNY, SHOWMEN, DJ, KABARET... POSZUKIWANI (1) Sezon letni... STOP .... scena muzyczna...STOP... wielkie granie... STOP...... www.pomaranczowe.pl Manicurzysta jestem uczącym sie wieczorowo chłopakiem .posiadam certyfikat prze (1) Manicurzysta jestem uczącym sie wieczorowo chłopakiem .posiadam certyfikat... szymon Śpiewać każdy może... (12) Przy Państwowej Operze Bałtyckiej rozpoczęły się niedawno zajęcia chóru... Villemo Zapraszam na ciekawą stronę..... (1) Pozdrawiam mieszkańców Trójmiasta. Nazywam się Krzysztof Kloskowski, maluję... klosart Monitor: plazmowy czy stary typ ? (2) Poradźcie mi proszę bo juz sama nie wiem . Siedzę wiele godzin przy monitorze... Kryna Nowy portal regionalny poszukuje młodych współpracowników! (1) Powstaje nowy portal regionalny „WirtualnePomorze.pl” (startuje... Martio SPATIF- na czym polega selekcja? (5) Chciałam sie wybrać do Spatifu, ale słyszłam, że tam jest selekcja. Czy ktoś... gwisia breakdance (1) pytanko do all!! kto wie gdzie mozna uczyc sie breka w okolicach gdyni szpaner ZNALEZIONO SUCZKĘ (1) Wczoraj na drodze z Pruszcza Gdańskiego na Obwodnicę znaleziono suczkę,... Magda Lena KUNG FU – CHUNG YUNG, Realna Samoobrona – Gdańsk Wrzeszcz (1) Wszystkich zainteresowanych własnym rozwojem, poprawą kondycji i zwiększeniem... AZ zespoły chcące wystąpić na letniej scenie muzycznej nad samym morzem Chłapowo (1) Proszę o kontakt wszystkie zespoły, które chciałyby wystąpić na scenie... mikas szukam mistrza lub kursów (1) Gdzie w trójmiescie można zapisać się na kurs programowania (C++, Python lub... 22 joga (2) czy ktoś zna fajny niedrogi klub gdzie można raz albo 2 razy w tygodniu... gwisia Grasz o staz - Morze mozliwosci (2) Dzisiaj 7 lutego rozpoczela sie kolejna, juz X edycja konkursu "Grasz o... piter