Ela - opinia (1) Hodowla wzorcowa, na najwyższym poziomie. Właścicielka profesjonalna, bardzo... Ela Malgosia - opinia (1) Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą właścicielką koteczki o imieniu Helena.... Malgosia Asia i Piotr - opinia (1) Bardzo gorąco polecamy Panią Monikę! Hodowla jest nastawiona na dobro kotków,... Asia i Piotr
Marlena - opinia (1) Polecam z całego serca hodowlę Pani Moniki. Kotki są tam traktowane jak... Marlena Agata P. - opinia (1) Hodowla prowadzona z pasją i sercem, koty są w pełni zsocjalizowane z innymi... Agata P. Martyna - opinia (1) Z całego serca mogę polecić Hodowlę Pani Moniki, koty znajdujące się w... Martyna Dorota - opinia (1) Cudowna, domowa hodowla, świetny kontakt z właścicielką. Pani Monika zadbała... Dorota Polecam serdecznie! (1) Kupiłam kocurka z tej hodowli. Jest bardzo grzeczny, pieszczotliwy, lubi się... Anna polecam w 100% (1) nasze szczęście trwa już 3 tygodnie; odebraliśmy wówczas z hodowli naszą... Katarzyna Kłosowska Cudowne miejsce, szczęśliwe koty (1) Hodowla na 5 z plusem. Przy pierwszym spotkaniu zaskoczyła mnie niesamowita... Marion hodowla na złoty medal (1) W czasie wizyty w hodowli, właścicielka okazała się bardzo życzliwą osobą o... Barbara Wrzesińska Gorąco polecam! (1) Każdemu, kto szuka kociaków z hodowli polecam hodowlę p. Moniki. W... Marta Profesjonalna hodowla prowadzona przez Miłośników kotów (1) Tak powinna funkcjonować każda hodowla - z wielką troską, zaangażowaniem,... Kasia Z całego serca polecamy ! (1) Nasz mały przyjaciel jest właśnie z tej hodowli. Zależało nam na znalezieniu... M&K Hodowca Idealny (1) Kupiliśmy naszego pierwszego kotka od Pani Moniki, i powiem jedno. Drugi nasz... Kamil Polecam serdecznie! (1) Właściciele hodowli to nie tylko ogromni pasjonaci, ale również... Leszek Patelczyk Gorąco Polecam! (1) Od Pani Moniki kupiliśmy kotka rasy Selkirk Rex. Kotek zadbany, czysty i... Gabriela Ch. zdecydowanie polecam (1) Właścicielka hodowli bardzo oddana swojej pracy, kochająca swoje zwierzaki,... Anna Gorąco polecam! (1) Jesteśmy właścicielami kocurka z tej hodowli, zadbany, grzeczny,... Paweł Kaczmarczyk Polecam! (1) Świetna hodowla! Polecam z całego serca:) Ilona