Skandal!! (2) Korzystam od kilku lat z usług tego sklepu. Zawsze idę tam w ostateczności.... Michał kk - opinia (1) Mam mieszane uczucia odnośnie serwisu. Szczególnie naciąłem się przy... kk marta27 - opinia (1) Korzystałam z serwisu. Wszystko zostało naprawione zgodnie z umową. Co prawda... marta27
jeżeli nie znasz sie na rowerach to omijaj szerokim łukiem (1) nie jestem znawcą rowerów. Kupiłam damke za 500 zł,bo na taką było mnie stać.... wiolka Godzina 16.11 żywego ducha (1) Jakim cudem o 16 nie ma nikogo w sklepie pomimo iż napisane jest, że do 17???... Marcin Nie polecam (1) Nie polecam tego serwisu rowerowego. Na odbiór roweru czekałam ponad tydzień,... Ania nigdy (1) taaak jak chciałam kupić rower to nawet komplementy były , kupiłam no i się... rozżalona klientka Klientka - opinia (1) można się zdenerwować. Nie pamiętają klientów. ogólny nieogar przy... Klientka Słaba obsługa i zaopatrzenie. (1) Używane rowerki warte 500/600 stoją za ponad 1000. Zdzierstwo. Wpadłem w... Ali Polecam :) (1) Pomocna i fachowa obsługa, super rowery. Kupiłam rower 1,5 roku temu i jest... Kasia Bardzo dobra (1) Zawsze fachowa, życzliwa i uprzejma porada oraz solidny serwis Jacek Warto (1) Sklep oferuje dosyć szeroki wybór rowerów, ceny może nie najniższe, ale za to... M Danka - opinia (1) Rowery jak na używane tanie nie są, kilka części zepsuła mi się po kilku... Danka Piękne rowery, jedak obsługa straszna... (1) Rzeczywiście sklep oferuje dużo ciekawie wyglądających rowerów, jednak... arbuz Warto tutaj wejść (1) Polecam ten sklep wszystkim miłośnikom rowerów.Znajdziesz tutaj szeroki... Janina Siedlar