Jestem bardzo zawieziona (1) udałam się na zabieg zmniejszenie warg sromowych.Cennik 2000 zł.Po upewnieniu... D.B. Pozbyłam się kompleksu - Gummy smile (1) Od dzieciństwa zmagałam się z kompleksem związanym z tzw. ''uśmiechem... Roksana Modelowanie sylwetki (1) Jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem atmosfery panującej w klinice.... Michał
Korekta Powiek (1) Kilka miesięcy temu dr Kołacz wykonał mi zabieg korekty powiek górnych i... Irena Moja opinia (1) Nie spotkałam bardziej profesjonalnej opieki ! Jestem najbardziej zadowoloną... Wiesława Polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego podejścia kadry Holistic Clinic... Aleksandra Najlepsza Klinika! (1) Najlepsza Klinika! Korzystałam zarówno z zabiegów modelujących ciało i z... Anna PROFESJONALIZM (1) Jestem pod wrażeniem panującej tu atmosfery począwszy od recepcji-dyskrecja i... Anna Gorąco polecam! (1) Obsługa bardzo dobra - dyskrecja , fachowa pomoc. Kilka razy korzystałam i... Gosia Bardzo dobra Klinika !!! (1) Bardzo profesjonalna Klinika. Zmagałam się ze swoimi niedoskonałościami przez... Kasia Polecam! :) (1) Korzystałam z zabiegów w klinice wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Magda zabiegi medycyny estetycznej (1) Holistic Clinic to miejsce, do którego wracam z przyjemnością. Jestem stałą... Iza Super!!!! (1) Jedyna profesjonalna klinika w trojmiescie !!!!! super lekarze - specjaliści... Wojciech Pogonowicz Korekta powiek (1) Trochę trzeba było poczekać na zabieg, ale warto było. Jestem bardzo... Zadowolony