Hombre

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoby-do-sprzatania-pomieszczen-biurowych-przerobka-ogl4594617.html Czy ktos moze wie dlaczego raz na tydzien jest to ogłoszenie dodawane co jest tam nie tak ,że ludzie nie chca tam pracowac ,może ktos pracował tam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hombre

Rzadko kiedy krytykuję firmy ale w tym przypadku sugeruję daleko idącą ostrożność.
p.s. jak już Halewicz odradza, to trzymaj się od Hombre z daleka^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesli Halewicz wszystko prawie wszystko wie to zadam pytanie gdzie potrzebuja uczciwej dokładnej sprzątaczki ale bez kitu poważna sprawa

Kiedyś poznałem właścicieli firmy Clean Serv z Gdyni - wyglądali na uczciwych, zespół dziewcząt mieli bardzo zgrany i pracowity. Może szukają kogoś do pracy? Zadzwoń i się spytaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki

Jeżeli chodzi o tą firmę, to Ja z kolei widziałam ogłoszenie na stanowisko: PRACOWNIKA BIUROWEGO. Byłam tam na rozmowie. I byc może co jakiś czas ta osoba wstawia powyższe ogłoszenie, bo to nalezy do jej 1 obowiązku. A czy są chetni do pracy to ciężko mi powiedzieć, moze są za głodowe stawki godzinowe i szukaja tak długą, aż jakiegoś brzydko mówiąc "jelenia" znajdą.

WSTAWIA SIE OGŁOSZENIE GDY JEST POTRZEBNY PRACOWNIK ,A NIE TAK OD WIDZI MI SIĘ ,A JEŚLI TAK CZĘSTO SZUKAJA NA W TO MIEJSCE TO ZNACZY ,ŻE LUDZIE UCIEKAJA Z TAMTĄD I COŚ JEST NIE TAK

Może jest ktos kto pracował na Przeróbce z fimy Hombre znowu szukaja na Przeróbke

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?