Zakup samochodu (1) Kupiliśmy Hondę Jazz i cieszymy się z samochodu i z bardzo profesjonalnej i... Wiesia Najdroższe ASO Hondy (2) Cena przgladu zwala z nóg. W porównaniu z ASO w Gdańsku 40% drożej. Jak... Jacek Zadowolona (1) Byłam w salonie, zainteresowana nowym modelem civic. Niestety jeszcze go nie... Marlena
bardzo profesjonalnie (1) w końcu dealer Hondy z prawdziwego zdarzenia. Miła obsługa, rozsądne ceny. Krzysztof Świetny serwis (1) Profesjonalnie! Nikt z serwisu nie mógł odebrać, sądziłem, że nie oddzwonią,... Zdzisław Zakup (1) Zakupilem pod koniec 2016 honde crv, bardzo profesjonalna obsluga,... Jan Obsluga salonu (1) Dziękuję za fachową obsługę. Podejście Pana Jarka do tematu zakupu samochodu... Poszukujacy Honda (1) totalny brak fachowości ze strony mechaników,w ciągu trzech tygodni trzy razy... Henryk Kneba Brak słów . Panienka odbierająca telefon wprowadza w błąd. (1) Twierdzi ze można przyjechać , obsługa serwisu zademonstruje samochód. Mialem... Lech niezadowolony (1) bardzo słaba obsługa , zero zainteresowania kupującym. w salonie 2 civic i 1... mar Super serwis! (1) Wczoraj skorzystałem z urodzinowej promocji na przygotowanie samochodu do... Mario Profesjonalizm - 0/6 (1) Salon z pewnością jest ciekawy, ale profesjonalizm panów obsługujących... WW Prawdziwy salon Hondy (1) Po wielu perypetiach doczekałam się porządnego salonu. Super oferta,... Natalia Nareszcie profesjonalny serwis i salon Honda w Gdyni! (1) Cieszę się, że w końcu Gdynia ma salon Hondy z prawdziwego zdarzenia.... Tadeusz