nie polecam (1) brudne szklo, obsluga z ulicy nie ma pojecia o przyrzadzaniu drinkow, w... Marek EXTRA (1) nie będę się roztkliwiał.. taras z widokiem na morze, drink z palemką i dobra... Pawulon elo (1) ostatnio bylam na imprezie urodzinowej mojej kumpeli i bylo nawet fajnie,... Kama-zaba
Naaaprawde (1) klub bardzo sie zmienil i polecam aby każdy zaczol odwiedzac club napewno nie... Justyna Wspaniała zabawa (1) Bawiłam się doskonale. Razem z koleżankami na pewno odwiedzimy klub jeszcze raz. Ala Pojawię się ponownie!! (1) Dzięki za genialny wieczór w Waszym klubie... pewne jest to, że się jeszcze... daniello Polecam (1) Genialna lokalizacja i spoko ceny... Klimat zaczyna się bardzo pozytywnie... skwary bardzo fajny lokal (1) trzeba przyznać że to bardzo sympatyczne miejsce - dobra lokalizacja, niskie... Weronika Dobra zabawa (1) Pierwsza nasza wizyta w tym klubie i bardzo miłe zaskoczenie. Dobra muzyka... góral Dobra impreza klubowa (1) Już nie mogę się doczekać imprezy andrzejkowej. Saksofon na żywo w połączeniu... Zone .... (1) Ogółem to PUSTKI ... Piwo strasznie rozcieńczone ... Blee . Muzyka może ok,... M. czad! (1) Imprezy weekendowe,Andrzejki - imprezki jak za starych dobrych czasów -... Bartek jest fajny klimat i ludzie sa super (1) mnie tam w bulaju sie bardzo podoba...chociaz dlugo juz nie bylam bo w... ŻABCIA-PAULA mosadi (1) Klub co prawda mały, ale za to dj gra świetną muzę i do tego mega klimat... adrian