Polecam grupę przedprzedszkolną 1+ (1) Szanowni rodzice .Moja malutka córeczka od września zaczęła chodzić do grupy... M Przedszkole z prawdziwego zdarzenia (1) Mimo różnych opinii krążących wokół przedszkola trzeba zaznaczyć, że jest to... Nowa mama Polecam to przedszkole (1) Moje dziecko już drugi rok chodzi do przedszkola. Zarówno ja i moje dziecko... Mama
Bardzo fajne przedszkole (1) Polecam wszystkim to przedszkole. Budynek o wysokim standardzie, miła i... mama PODSUMOWANIE KOLEJNEGO ROKU...... (1) ZBLIŻA SIĘ KONIEC KOLEJNEGO ROKU PRZEDSZKOLNEGO MOJEGO SYNKA W TYM... MAMA Polecam (1) Szanowni Rodzice, Mój synek chodzi do tego przedszkola już od dwóch lat i... Mamusia DZIECKO SZCZĘŚLIWE!!! - SZCZERZE POLECAM (3) Myślę, że czas zatrzymać te negatywne opinie, które krążą wśród rodziców.... zadowolona mama niezłe przedszkole (1) Kożystamy z przedszkola Horyzoncik już 2 rok. Są piekne, duże sale, panie... Mieszkanka Osiedla Nowy Horyzont POLECAM I TO BARDZO (1) Jak przeczytałam niektóre wpisy to nie wierzyłam, że to opisy dotyczące tego... Beata01