janosilk (1) Kto jest właścicielem tego hostelu? janosik rewelacja (1) super czysto, ciepło, miła obsługa, blisko do centrum i tanio. POLECAM Marta polecamy! (1) polecamy! adrian mierzwa
Gorąco POLECAM!!! (2) Przebywałem z przyjaciółmi w Hostelu we Wrześniu i gorąco plecam ten obiekt.... Marcin Kostrzycki To nie Bursztynek a diamencik :-) (2) Obiekt robi niemiłe wrażenie na pierwszy rzut oka. Ale byłam uprzedzona o... Bożena wspaniałe wakacje i nie tylko.... (2) Przyjechalismy do Gdańska z norweskimi przyjaciółmi.Jesteśmy pod wrażeniem... Ewa Walluszkowska bursztynek (3) Witam Przyłączam się do opinii poprzedniej osoby. Spędziłam ostatnio noc w... Monika super wypoczynek (2) Kolejny raz mam zaszczyt wystawić pozytywną opinię o hostelu. Miła obsługa ,... Julita Szewczyk zero (1) niezachęcam do odwiedzania tego hostelu zostałem tam źle potraktowany obsługa... krystian Super nocleg za małe pieniądze! (3) Witam! Byłem ostatnio służbowo w Gdańsku i nocowałem 2 doby w nowym hostelu... Janusz K.