Hotel Ara (1) Pobyt w hotelu wspominamy z mężem z uśmiechem na twarzy, na pewno nie raz... muminka` Ara (1) Byłam w Arze kilka razy i napewno wrócę nie raz wszystkim polecam Iza Sylwester z pobytem w hotelu (1) Plusy: -ładne pokoje, nasz był dość duży, reszta ekipy była w klitkach, ale... misia
Potworny hałas (1) w hotelu do 5 rano jest straszny hałas, dyskoteka znajduje się tuz pod pokojami. Anna MEGA WYPAS (1) Byliśmy w ARZE tylko i śmiem napisać TYLKO 2 doby, wrażenia jakie wywieźliśmy... Robrt,Asia i MŁODY Kuba Romantyczny weekend (1) Szczerze powiedziawszy hotel spełnił nasze oczekiwania. Korzystałam z... MONIKA VIOLETTA - opinia (1) WITAM,WYKUPILAM W TYM HOTELU POBYT DLA MOICH RODZICOW NA 30LECIE MALZENSTWA.... VIOLETTA restauracja i ..... (1) Kiedy jesteśmy w Jastrzębiej Górze idziemy do Ary na MEGA WĄTRÓBKĘ... Jurand Mój cudowny pobyt (1) W sierpniu byłam gościem w hotelu Ara. Pobyt ten określam jako cudownie... Iwona RESTAURACJA (1) Mój mąż zorganizował w tej restauracji romantyczną kolację,wszystko bez mojej... Natalia ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! (1) ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! Spędziłam tu sylwestra... Monika z Gdyni (3 osobowa ekipa pobyt weekendowy (1) Witam wszystkich. Drodzy Państwo mam przyjemność podzielenia się opinią z... Leszek Pakiet zimowy (1) Zachecam do korzystania z pakietow,ktore przygotowuje hotel,poniewaz sa godne... Ania Warszawa Fajnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym Hotelu,spędziliśmy z narzeczonym... Hania Świetna lokalizacja, super jedzienie (1) Witam, bylismy w tym hotelu na Sylwestra i muszę przyznać że warto było... Władek 49 lat z Świecia Fajny hotel, fajne imprezy (1) Hotel super położony, praktycznie przy samym wejściu na plaże. Byliśmy tam z... Dominik Tragedia... (1) Nie polecamy tego miejsca tym osobom które chcą spokojnie spędzić parę dni... Kasia