Re: Hotel Bardo Koleczkowo czy ktoś zna to miejsce?
Cześć dziewczyny! Weszłam przypadkiem na opinie o Bardo, ponieważ byłam tam na weselu 5.07. i byłam ciekawa jakie są inne opinie o tym miejscu. Moja opinia niestety nie jest dobra. Miejsce i owszem, bardzo ładne i urokliwe, ale...
1. Jedzenia było bardzo mało. Jak przynieśli obiad, to wszyscy przy stole popatrzyli po sobie i nikt nie wiedział, kto ma zacząć, żeby nie wziąć za dużo i żeby dla innych też wystarczyło.
2. Obsługa sprawna i miła.
3. Jak przynieśli zakąski, to nie wiem jak to określić. Na 20 osobowy stół przynieśli: 6 połówek jajka na sosie tatarskim, 6 galaretek z kurczaka, 6 pstrągów w galarecie, 6 porcji karkówki, która była też na obiad, nawet tak samo pokrojona, 6 porcji piersi z kurczaka też obiadowego, 6 porcji łososia wędzonego i to było wszystko!
Nie wiedziałam, ile to kosztuje, ale z tego co piszecie to min. 150 zł od osoby, więc taka ilość jedzeniato chyba duża przesada. Wydaje mi się, że powinnyście sprawdzić, czy te zakąski, które są w menu, to są po porcji na osobę, czy nie wiadomo po ile . Owszem, wszystko było ładnie podane, dużo dekoracji, ale na półmiskach nie było za wiele. Wróciłam głodna do domu. Acha, i jeszcze tort. Wjechał ładnie z racami, ale po pokrojeniu został wywieziony z sali, pomimo iż zostało go bardzo dużo. Także jak by ktoś chciał jeszcze zjeść, to nie dało rady, bo zniknął. A mógł stanąć na stole deserowym, prawda? Także proponuję dokładnie ustalić menu i ilość porcji, żeby goście nie wrócili do domu głodni. Pozdro
0
0