Lucyna - opinia (1) Byłam partnerem na pakiecie SPA. Samo SPA jest absolutną wisienką na torcie.... Lucyna Nigdy więcej (3) Niestety nie polecam hotelu.Rezerwację zrobiłam 2 tyg. wcześniej wpłacając... Katarzyna Genialny Hotel z genialną kuchnią (1) Hotel Bazuny odwiedzałam wielokrotnie. Czyste przyjemne pokoje, pomocna i... S.D.
Wesele (1) W zeszłym roku mieliśmy tam wesele. Z czystym sumieniem polecamy. Obsługa... Marcin ROZCZAROWANIE SPA (1) Niestety. Hotel bardzo ładny, czysty i komfortowy, ale nie radzi sobie z... Gość Wesele (2) Witamy, jesteśmy na świeżo po naszym weselu w "Bazunach". Z początku pełni... Hania & Darek Teoria a praktyka wykonywania zabiegów (4) Witam! Chcialam podzielic sie z Panstwem wrazeniami z pierwszego pobytu w Spa... Joanna Wesele (1) No to pojawiło się nam na Kaszubach miłe i profesjonalne miejsce. Takiego... Luba Wesele marzen :) (1) mieliśmy z męzem jako pierwsi wesele w tej restauracji/ hotelu. Bardzo sie... Kasia&Adam Polecamy :-) (1) Prawdziwy rarytas - miła, dyskretna obsługa, elegancki czyściutki,... Mariusz Niezapomniane chwile w Bazunach :) (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za fantastyczny weekend w Państwa Hotelu.... Agnieszka i Tomasz Szostak