Kasia - opinia (1) Robiliśmy małą imprezkę ślubną dla znajomych i muszę przyznać, że się nie... Kasia ZADNA REWELACJA !!! (1) Zamówiłam do domu i pomimo że od restauracji dzielą mnie jakieś 4km jedzenie... brak idealna restauracja na wesele (3) W restauracji Biancas wyprawialiśmy wesele w czerwcu 2011 roku i muszę... Monika
Sylwester 2012 (2) Tragedia,jedzenie bardzo nie smaczne czas zmienić szefa kuchni.Muzyka mało... klientka super sylwester (2) Super zabawa sylwestrowa , super obsługa która błyskawicznie reagowała na... moncia Czas oczekiwania na jedzenie (1) W dniu 07.10.2011 zamówiłam wspólnie z kolega z pracy dwa dania na wynos... Iwona Dettlaff Biancas 10/6 (1) Odwiedziłem Restauracje Biancas przez przypadek...wejście pierwsze wrażenie... Adam POLECAM (1) Moja ogólna ocena po wizycie w Biancas jest jak najbardziej pozytywna.... Wojciech Szczepański co do wypowiedzenia ponizej (1) bywałem na nie jednej imprezie... odnosnie wypowiedzenia sie co do tematu... Łukasz Tragedia !!! (1) Lokal dla osób takich jakie tam chodzą, tragedia mieszkam w Kosakowie od 2... Klient przepyszne jedzenie (2) jedzenie jest bardzo dobre, swierze, swietna i mila obsluga a dzieci sie tam... inka HAJ LEWEL (1) BO to jest HAJ... ARMIN VAN MOSTY słaby sylwester (2) nic dodać, nic ująć. Bez rewelacji. Na przyszły rok na pewno nie w tej... bartek STYPY STRASZNE!!!!!!!!! (2) MAŁE PORCJE ,SKĄPIĄ CIASTA!!LIPA STRASZNA MOIM ZDANIEM.WIEŚ GRA I TRĄBI!!! MAKSIU