Rewelacja!! Mistrzostwo!! (1) Witam, 9.Iv w restauracji biancas organizowałem chrzciny. Ja oraz goście... Miłosz Bal karnawałowy (1) Polecam ze względu na wspaniałą obsługę kelnerską. Tutaj po prostu mucha... sarenka1313 Restauracja pierwsza klasa! POLECAM!!! (1) Restauracja na bardzo wysokim poziomie pod kazdym wzgledem. Profesjonalna... Kaja
słabe jedzenie :( (1) Ja niestety jestem mocno rozczarowana jakością potraw. Jedzenie na pewno nie... Asia polecam ! (1) Miałam tam razem z mężem wesele na 90 osób, świetna organizacja p. Pawła, od... Agnieszka & Kamil Chrzciny (1) Bardzo sympatycznie i miło a w szczególności smacznie. Miałam obawy do tego... Ania super (1) super,super, super. Wspaniała obsługa, kuchnia i sala gośka Beata i Leszek (1) Bardzo dziękujemy za pomoc w zorganizowaniu naszego wesela. Właściciele... Beata i Leszek SUPER,OBSŁUGA REWELACYJNA!!! (1) BYLIŚMY GOŚĆMI WESELNYMI I ZOSTALIŚMY BARDZO MILE ZASKOCZENI PROFESJONALNĄ... atomek 30.08.2014 r. wesele-120 osób- Sala Pałacowa (1) Pragniemy serdecznie podziękować właścicielom oraz obsłudze za organizację... niki Wesele (1) Witam, 15.08.2014 byłam na przyjęciu weselnym w restauracji Biancas. Jedzenie... Iwona Komunia w Biancasie (1) Wczoraj miałam komunię syna w Biancasie,czytałam wiele opiń przed imprezą i... Magda polecam (1) Bawiliśmy się na Sylwestra 2013/2014. Jedzenia było pełno, wiadomo nie... klaudia i krzysztof Uśmiech to połowa sukcesu (2) Miłe zaskoczenie ze strony obłsugi. Tu pozdrawiamy p. Ewę z Osady, a szefowi... Piotr Judyta - opinia (1) Polecamy Biancas! W ten weekend mieliśmy wesele, jedzenie było pyszne i było... Judyta godne polecenia (1) Uroczystość realizowana z udziałem parlamentarzystów, władz samorzadowych i... Michał GAJEWSKI rewelacja!!! (1) Nasze kameralne wesele przerodzilo sie w super zabawe. Świetny wystroj sali,... Maja Nie polecam ! (1) Obsługa miła i na tym zakończę pozytywną opinię na temat tej mm..... Monika Zadowoleni (2) Wybraliśmy się na niedzielny obiad, obsługa miła, wystrój przyjemny, jedzenie... Gibbon wszystko ok (1) mpreza na 25 osób, urodziny, bez zastrzeżeń, jedzenie, muzyka, lokal ,... tukan