Hotel Bryza - Jurata

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Drogie Forumki!
Czy któraś z Was gościła w tym hotelu? Planujemy weekend poślubny i zastanawiamy się nad tym hotelem. Zależy nam na tym, żeby przede wszystkim wypocząć, odprężyć się, niczym się nie przejmować i żeby przyjemnie spędzić czas.
Jeśli któraś z Was gościła w tym hotelu to proszę o jakieś info.
Z góry dzięki!! :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Bryza - Jurata

Żadna nie była, nikt nic nie wie? :(

ja byłam kiedyś tam na chwilę od zaplecza bo mój były chłopak był tam barmanem, ładnie na pewno jest ale podobno drogoooo

a nie lepiej Faleza w Jastrzębiej?
http://www.faleza.pl/
widok na morze piękny mały przytulny hotel i na pewno tańszy...
ale jak podoba wam się snobistyczny klimat Bryzy, to nie ma o czym mówić.
Nie sądzę, że na forum znajdziesz kogoś, kto bawił się w Bryzie - na warszawskim forum szybciej.

neania nie jedziemy w żadną podróż poślubną, nie dysponujemy jakąś nie wiadomo jaką kasą, ale uważam, że coś nam się od życia należy... Nie jestem snobką, która ma gdzieś kasę, a po prostu chcę spędzić rewelacyjny weekend poślubny z mężem. Chcę mieć full wypas 2 dni i cieszyć się wypoczynkiem. Moje kryteria to odległość od trójmiasta, basen, relaks... zaraz zerknę co mi podesłałaś!

Basenu niestety nie mają :( A w październiku na kąpiele morskie jest już stanowczo za późno... :/

to może www.velaves.pl

tam jest pięknie, masz basen i po drugiej stronie morze

Dzięki !! :)
Jakby ktoś jeszcze miał propozycję to chętnie przyjmę!!!!! :]

bylam w velaves zasiegnac pewnych informacji i nie bylo za sympatycznie. Napuszone recepcjonistki nie potrafily udzielic odpowiedzi na moje pytania. W bryzie nie bylam ale w velaves snobizm na 100%. Sprobuj dom zdrojowy http://www.zdrojowy.com.pl/

W Zdrojowym jest jeszcze drożej niż w Bryzie... :/

Agata, ja byłam w Bryzie służbowo 3 razy. Moje wrażenia były jak najbardziej pozytywne. Ogromne wrażenie sprawiło na mnie spa - dosłownie oaza spokoju. Recepcjonista był troszkę sztywny, ale to nie taki znowu minus, żeby tam nie jechać :)
Mój Narzeczony był tam ze mną raz i oboje stwierdziliśmy, że jest to wymarzone miejsce na weekend :) Także jeśli Ci się podoba ten hotel to nie zastanawiaj się tylko rezerwuj.
Moja rada - najniższe ceny za pokoje oferuje serwis www.hrs.pl Jedyny minus - żeby dokonać rezerwacji musisz podać nr karty kredytowej i datę ważności. Niestety nie wszystki hotele są dostępne w takich serwisach, ale warto sprawdzić.
Ale uważaj - niektóre tego typu serwisy mają ceny wyższe, niż bezpośrednio w hotelu. Zawsze też możesz zapytać sięw hotelu, czy w związku z weekendem miodowym dostaniecie jakiś rabat :) Ja pracuję w hotelu i wiem, że jest taka szansa :)

Jeśli się tam wybierzecie, to czekam na relację :)

Margot_tczew dziękuję za opinię, na pewno wezmę ją pod uwagę. Póki co czekam aż Narzeczony przyjedzie i wszystko sobie obgadamy!! :)
Jeszcze raz dzięki!

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??