Hotel Falko Rumia piszcie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam!!!
Bardzo prosze o opinie na temat hotelu Falko w Rumi nawet ogolne spostrzezenia dot pokoi pobytu nie tylko jesli chodzi o wesele

Pozdrawiam i dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Falko Rumia piszcie

heh falko
1. po rezerwacji trzeba natychmiast zaliczke wplacic, bo jak nie to panie moga termin komus innemu dac(tak jak w moim przypadku)
2. jesli chcesz miec swoj zespol musisz dodatkowo 500 zl zaplacic za "prad"jak mi to powiedzieli..
ale tak slyzsalam ze jedzenie dobre

moja babcia tam urządzała 50 lecie ślubu...bardzo przyjemnie, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre choć ilosci nie oszałamiające ;)

malo jedzonka i obsluga do bani,tj moze trafilam na kiepski dzien.Ale sala przesliczna.

hej!ja tez tam mam zamiar miec wesele, ale ciagle sie wacham. troszku malao daja jedzenia za 135,00 zł od osoby o i lipa jest to ze konczy sie wesele o 4:00 :( a jesli chodzi o orkiestre to slyszalam ze jest calkiem fajna...

Hej.
25 grudnia mam w Falko weselny obiadek. Sala jest do naszej dysozycji do 24.00. Moge napisac jak bylo. Z tego co slyszalam to jedzenie jest dobre i nic nie slyszalam na temat malej ilosci jedzenia. Bylam tam juz wczesniej i narzekac nie moge skoro zdecydowalismy sie wlasnie na wesele w tym lokalu. Zobaczymy w poniedzialek jak bedzie.
Pozdrawiam

my tez robimy tam wesele- i szczerze mowiac pierwsze slysze informacje na temat malej ilosci jedzenia.Mnie ujela troska o klienta- Kierowniczka lokalu kilkakrotnie dzwonila do nas z zapytaniem, czy nie potrzebujemy jakichs informacji etc.

Hello :)
Dzieki bardzo mi pomagacie i czekam na dalsze opinie
Szczesliwego Nowego Roku Wam zycze !!!