Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
30
Re: Hotel Gniecki
~Kasia
(15 lat temu)
jeśli można to też poproszę o zdjęcia: kasia.gd@op.pl
robię tam wesele w przyszłym roku i jestem bardzo ciekawa każdej relacji :)
00
Inkaa
(15 lat temu)
podeslałam, ale mam amało z sali :)
00
nulka
(15 lat temu)
a masz może jakies fotki od gosci ?? jak możesz to wyslij na @ hanulka0688@wp.pl :)
00
Inkaa
(15 lat temu)
każdy ma swój pomysl na napoje:) my mieliśmy i poszły dość szybko do obiadu, a desery również mieliśmy dodatkowe bo zrezygnowaliśmy z tortu, wszystkiego jest tam naprawdę dużo, myśmy dwa samochody jedzenia wywieźli :) hotelem nie musicie się absolutnie przejmować:)
00
nulka
(15 lat temu)
ja sie akurat tym nie martwie, soki są wazne do kwietnia 2011, a po drodze swieta, sylwester... nie zmarnuje sie ;)
my zrezygnowalismy z tych małych pepsi 0.2 na rzecz kilkudziesięciu deserków, i kupilismy nasze w wiekszych butelkach,które beda ponalewane do dzbanków z lodem :)
00
Inkaa
(15 lat temu)
zupełnie niepotrzebnie, duzo schodzi wody z cytryna, która jest bez ograniczeń i gazowanych napojów, z resztą na spotkaniu przed weselem, kierownik sali na pewno Wam powie ,że to wystarczy, myśmy mieli dokupione 24 litry i wypilo się po weselu.
00
nulka
(15 lat temu)
no dobraa, to jeszcze zaczekam :)
serio wystarczyło 0.75l na osobe ?? a my zesmy dokupili koło 60l :P
00
Inkaa
(15 lat temu)
z relacj,ą czeekam aż dostanę zdjęcia:) soki były pomarańczowe i jabłkowe, mysmy dokupili ale żadengo nie otworzyliśmy bo wystarczyło to co dał hotel:)
00
nulka
(15 lat temu)
a wiecie może jakie soki daje hotel ? bo wiem, ze to jest firma Garden, dokupiliśmy już pomaranczowe i jabłkowe... i teraz sie zastanawiam czy grejfrut ? czy porzeczka ?
Inkaa, co z Twoją relacją z tego pięknego dnia :D ?
00
~Kate
(15 lat temu)
Chciałam jeszcze dodać, że zgadzam się z tym, że podstawowe strojenie sali w Gnieckim jest dość ubogie (aczkolwiek kwiaty na stole młodych wyglądają przepięknie), dlatego my za dodatkową opłata bierzemy dodatkowe bukiety na stoły. Bardziej nam się to opłaca. Szczególnie, że Pani od dekoracji jest otwarta na różne pomysły :)
00
~Kate
(15 lat temu)
Inkaa,
Wiele słońca na nowej drodze życia
Teraz już wiem, czyje strojenie widziałam.
Zwróciłam uwagę na Wasze stroiki na stołach, połączenie kwiatów z patykami było ciekawe i oryginalne.
Do tego stojaki i wisiorkami, naprawdę super:)
00
Inkaa
(15 lat temu)
Dziękuję Nulka :) zdjęcia podeślę, czasem Sławek pokazywał nam co tam sfotografował i powiem Ci ,że o Fotogrupę też się nie martw :) Twoja ciocia, pozdrawiam :)
00
nulka
(15 lat temu)
Inkaa, jeszcze raz wszystkiego dobrego :)
jak bedziesz miała fotki, podeślij mi prosze pare na e-maila ;) słyszałam, ze sala wyglądała prześlicznie :)
00
Inkaa
(15 lat temu)
klimatyzacja jest w hotelu z tego co wiem , dekoracje wydawały mi się za małe poza tym brałam razem z suknią w arttrendzie, tort mieliśmy z cukierni want z pruszcza , piękny i bardzo smaczny,jak będę miała zdjęcia to umieszczę.
00
~aa
(15 lat temu)
jak to nie ma klimatyzacji? z tego co wiem, to jest klima
00
~magdaszu
(15 lat temu)
aa no to super, a czemu kwiaty na własny rachunek - ich dekoracje nie ciekawe?? skąd brałaś kwiaty? mi mówili że mają dekoratorkę swoją.
ja chyba wezmę tort od sowy, choć tyle jest złych opinii że zaczynam się bać..
00
Inkaa
(15 lat temu)
mieliśmy około 100 gości, tort zamawialiśmy gdzie indziej, a hotelowy zamieniliśmy na deser, kwaity również załatwialiśmy na własny rachunek.
00
~magdaszu
(15 lat temu)
właśnie zastawiam się nad tym hotelem, mam ślub za rok a już mam problem z terminem!!
ile mieliście gości?? tort załatwiał hotel??
mnie martwi że tam nie ma klimatyzacji :(
jak wyglądały kwiaty na stołach??
gratuluje i wszystkiego dobrego!!!
00
Inkaa
(15 lat temu)
Dziękuję bardzo :) dziewczyny cieszcie się proszę z przygotowań z tego wszystkiego, a szczególnie w dnia ślubu !!! to za szybko mija!!! czerpcie z każdej chwili i niczym się w niu wesela nie przejmujcie, ja się tak wybawiłam, jak już dawno na żadnej imprezie:)!