Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Gniecki

ja miałam wesele dzień po Tobie - 18 wrzesnia i też jestem baaardzo zadowolona :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

17 września 2010 miałam wesele w Hotelu Gnieckim w Przejazdowie.Mega miła obsługa, żarcie wyborne, wystrój sali ogarnia Pani Magda Szymańska- świetnie doradza i wie co wie co pasuje do niej. Alkohol na sale można przywieść wcześniej. Jak był jakiś kłopot to obsługa od razu zgłaszała. W prezencie dostałam kartę stałego klienta. Sam włąściciel hotelu składał mi życzenia. Naprawdę godne polecenia miejwce. Piękna sala, super żarcie, czego chcieć wiecej...

moze jakies nowe relacje???

Napewno chodzi o Pani Magdy Szymanskiej- zgadzam sie, ona jest naprawde godna polecenia. Nie tylko wesela, komunie i inne uroczystosci dekoruje ale rowniez cala aranzacja Hotelu jest jej wykonaniem. Polecam!

kto mial wesele na dolnej tej malej sali???i jak???ile osob bylo???

Pani małgosia?? z jakiej firmy?
czy mowisz o dekoratrce z hotelu Pani Magdzie?:P

Nasze wesele w Hotelu Gnieckim było strzałem w dziesiątkę. Jedzenie - przepyszne i ładnie podane. Obsługa - sprawna, miła i uśmiechnięta. Kierownictwo - p. Krzysztof (kierownik) - osoba na właściwym miejscu, nie dość, że służył dobrą radą, co, ile, kiedy (zdaliśmy się na niego w pełni i niczego nie zabrakło, a jeszcze zostało - mieliśmy drugi zestaw) to wszystko ma pod kontrolą. Pani Małgosia od dekoracji stroi rewelacyjne - pierwszy raz spotkaliśmy się z tym, aby ktoś robił 3 próbne bukiety na stoły, aby Klient był zadowolony, naprawdę polecamy. Bukiety były prześliczne.
Dziękujemy!!!

poprawiny to koszt około 38 zł za osobę, płaci się tylko za obiad, resztę jedzenia wjeżdża z wesela.

z tego co sie orientuje to pozostalosci z wesela( przekaski owoce ciasta ) sa w cenie
a obiad i zupa to chyba kolo 40zl za osobe ale nie ejstem pewna. i chyba obsluga free

my idziemy na spotkanie za 2 tygodnie :)

wiecie może ile kosztują poprawiny?

hey, macie jakies nowinki z hotelu??

a ja uwazam ze kelnerzy w tym hotelu to jeden z ich najwiekszych plusow wiec nie warto kombinowac..sama mialam tam wesele 3 miesiace temu

dodtkowo płaci sie 200 zł za kelnera, nie wiem czy można mieć swoją obsługe...

a wogole co wiecie o obsludze hotelu, jakies opinie na temat osob obslugujacych wesele znacie?? czy hotel narzuca ze jest wlasna obsluga z hotelu czy mozna miec swoich kelnerow??

to nie moje zdjęcia, tylko Inki :) ale z tego co sie domyslam, ciasta i deserki robił hotel a te konwalie na stole dekoratorki

nulka to super, to zdjecie ze stolem jest super, oni tak fajnie to szykuja?? nie wiesz czy to byly dekoracje hotelowe czy z zewnatrz???
kiedy te zdjecia wykonalas jesli mozna wiedziec

nie ma za co :)

w tym tygodniu chcemy kupić wódke i napoje i chyba mamy wszystko jeśli chodzi o wesele ;)

ale jeszcze sprawy kościelne, 2 spowiedzi, zapowiedzi itp

no i stroje trzeba 'dokończyć' :) ale jeszcze niecałe 2 miesiace, wiec póki co jest spokoj :)

dziękuję Nulka :) jak u Ciebie przygotowania ?

image

troche malutkie, ale lepsze takie niz żadne ;)

image

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...