Szukamy sali weselnej i przymierzamy sie właśnie do Gregora. Z tego co słyszałam to mają super jedzonko i obsługę. Proszę o podzielenie sie waszymi spostrzeżeniami i uwagami (jeżeli takie są:))
00
Re: Hotel Gregor - opinie
~weronia
(13 lat temu)
a gdzie ten hotel jest??
00
kivii
(13 lat temu)
Ale ze mnie gapa, hotel znajduje się w Pszczółkach, przy głównej drodze Pruszcz-Tczew
00
Kamila8102
(13 lat temu)
ja tam nigdy nie byłam, ale moja koleżanka była tam na weselu i chwaliła jedzenie, podobno było dobre i w sporych ilościach
00
~Ola
(13 lat temu)
hej, ja mieszkam niedaleko Pszczolek, moja siostra robila w Gregorze chrzciny, ja sama myslalam o weselu, ale dla nas sala jest za mala (max.120 osob). Jedzenie jest smaczne, maja duzo pokoi i ceny tez sa atrakcyjne. Pozdrawiam
00
MASSUANA MUSIC
(13 lat temu)
MASSUANA poleca w 100% na podstawie 2 wesel .
11
goya181
(13 lat temu)
My robimy w Gregorze własnie:)
Pojedździliśmy po okolicy (tzn. Pruszcz,Straszyn,Kłodawa,Łęgowo) i ak poechaliśmy do Gregora to się zdecydowaliśmy tego samego dnia.
sala do 120 ale dla nas akurat :)
Mam nadzieję,że podjęliśy dobrą decyzę, bo jak narazie same dobe opinie (a już sporo słyszałam)...
10
kivii
(13 lat temu)
Klamka zapadła :) Zajęliśmy termin w październiku.
Goya181 w jakim miesiącu macie wesele?
20
~Baata
(13 lat temu)
Bawiłam się na 2 weselach w tym Hotelu. Na nic nie można narzekać. Obsługa miła, sala ładnie przystrojona, jedzenia - dużo i jest w czym wybierać. Polecam
00
goya181
(13 lat temu)
my mamy 24.09.211
00
goya181
(13 lat temu)
kivii to fanie że mieli jeszcze termin na październik..
Nasi znajomi też tam robią tydzień po nas, więc będe miała okazję dwa razy tam gościc, jako panna młoda a potem gośc (szkoda że nie odwrotnie hehe:)
00
~Gon
(12 lat temu)
sagt:FĂźr mich eifanch das beste Camperforum im Netz. Ich wurde so nett aufgenommen und fĂźhle mich in diesem Forum wohl. MĂśge es den ĂCT noch recht lange geben.GD Star Ratingloading...