Hotel Haffner?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat wesela w hotelu Haffner w Sopocie?? wrażenia? jakie jedzenie? pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Haffner?

mie mialam tam i nawet niespecjalnie sie interesowalam, ale wiem, ze na moj termin (25.06) wszystkie 6 (!!) sal bylo zarezerwowane na wesela. pytalam sie w maju, bo zmienialismy miejsce.

Ja miałam to samo- na przełomie maja i czerwca pytałam o sierpień i też wszystko było zajęte. Ale mi i tak nie odpowiada to, że jednocześnie odbywa się 6 (!) wesel...

szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o tym żeby w Haffnerze mogło być aż 6 wesel w tym samym czasie!! tam jest przecież tylko jedna duża sala konferencyjna gdzie są organizowane wesela!!

No tak mi sami powiedzieli...

powtarzam co mi powiedzieli - pytalam na poczatku maja o termin 25.06. powiedzieli, ze nie ma wolnych miejsc i ze tego dnia maja 6 wesel

tez nie slyszalam, zeby 6 wesel bylo tam organizowanych rownoczesnie. Ja pytalam o czerwiec 2006 w maju 2005 i akurat na moja date jest jakas konferencja. ale to 1 impreza.

ogolnie bylam tam na balach charytatywnych i jedzenie rewelacja. sale tez bardzo przyjemne i do tego polozone w glebi hotelu, tak wiec nie ma obawy, ze goscie hotelowi beda przechodzic miedzy goscmi weselnymi ( bylam na weselu w Maryli, gdzie sie tanczylo w holu i miedzy tanczacymi przeciskali sie ludzie z bagazami...:((

poza tym dosc wysoki standart, a cena nie az tak wygorowana.