pobyt sylwestrowy (1) Witam. Skorzystałam z pobytu w hotelu Kiston, oferta sylwestrowa. Bal udany ,... Anna A. Nagórski - opinia (1) Dear Kiston, many thanks for an unforgettable wedding celebration that we... A. Nagórski super pobyt:) (1) Pobyt oceniam na szóstkę:) Rewelacyjna obsługa i bajeczne jedzenie:) Posiłki... asia
Wesele w Kistonie (1) Chciałabym podziękować jako mama Pani młodej za przepiękne wesele które... Mama CUDOWNY (1) Hotel przepiękny, bardzo profesjonalna obsługa - organizowaliśmy wesele,... S Wesele w hotelu Kiston (4) 24.05.2014 r. mieliśmy swoje wesele w Hotelu Kiston i polecamy to miejsce... Magda i Waldek jak wesele to tylko w kistonie (3) Mieliśmy z mężem organizowane wesele w Kistonie. Pozytywne wspomnienia... AS Wspaniałe wesele w Hotelu Kiston (1) Rewelacja! Byliśmy zachwyceni tym obiektem! Mieliśmy wesele w Hotelu Kiston w... M&W ULUBIONE MIEJSCE! (1) Tak, moje ulubione miejsce - piękna sala i pokoje gościnne oraz fenomenalna... Marta Z. Najlepszy lokal ever!!!!!!! (1) Nasze wesele okazało się najlepszą imprezą na której byłam. Świetna... Estera Wesele w hotelu Kiston (1) Witamy! 17.05.2014 r w hotelu Kiston w Kistowie odbyło się nasze Wesele.... Natali i Łukasz Obiad nie zachwycił.... (1) Sam Hotel - wielki plus dla basenu, sauny i kręgielni. Pachnący nowością.... Weekendowy