Hotel Lival

Hotele

Gdańsk, Młodzieży Polskiej 10-12

Dramat!!! (3) Zacznę od tego że cena w ogóle nie współgra ze standardem. Brud, pajęczyny,... Marcin polecam na weeknd (1) Bardzo dziękuję za miły pobyt w hotelu, było bardzo przyjemnie, kameralnie,... Mirosław Wart polecenia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Livalu. Hotel jest doskonale położony... Iwona i Paweł
Sylwester 2010/2011 (2) Znakomita, profesjonalnie przygotowana impreza z dobrą muzyką dla ludzi w... Andrzej brawo dla szefa kuchni (1) brawo dla szefa kuchni witam ,miałem przyjemność skorzystac z imprezy... gosc Gdony polecenia. (1) Super lokalizacja, miła obsługa, smaczne jedzenie. Rycci Wspaniała kuchnia, profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność zorganizować szkolenie dla kadry menadżerskiej. Jako... Marcin Kowalski Przepyszna kuchnia (1) Super miejsce na wszelkie imprezy rodzinne. Przemiła obsługa, kameralna... Anna Świetna restauracja! (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w restauracji w tym hotelu. Wpadłem tam... Jarek Polecam!!! (1) Przyjemne miejsce. Miła obsługa. Poznałem też właściciela. Bardzo kulturalny,... jaro.jarm wspanialy wypoczynek w Holelu Lival (1) Wraz z moja rodzina uwielbiam morze i staram sie co roku spedzic chociaz... Kinga Tarnowska