Hotel Lival w brzeznie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam Was serdecznie, jestem pierwszy raz na forum. Chcialam sie zapytac czy ktoras z Was miala wesele w hotelu Lival w gdansku brzeznie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Lival w brzeznie

Dobra lokalizacja i dobre jedzenie. Nikt głodny nie wyjdzie. Lokal zdecydowanie na małe imprezy (50 osób to absolutny max). Brak drewna do tańców i bardzo mało miejsca na muzykę (obojętnie czy zespół czy DJ). Nie jest to najszczęśliwsze miejsce do urządzania potańcówek. Na koniec mój ulubiony cytat: "ale to tylko moja opinia i możesz się z nią nie zgodzić".

janko, a może wpisz to sobie w podpis, skoro tak ci się tekst spodobał, że go teraz w każdej wypowiedzi zamieszczasz :))))

Pracuję nad suwaczkiem i tam będzie ten cytacik. Dobry jest, nie? Taki mocny...i lekki jednocześnie. Ale to tylko moja opinie i możesz się z nią nie zgadzać;-)

bua ha ha :)

no , moooocny, prawie mnie powaliło :)))

malad , nie przejmuj się pisaiem nie na temat :0
tu tak często, jak ktoś coś bedzie wiedział o Livalu to na pewno napiszą ;PP

Ponieważ dzisiaj jestem łagodny jak baranek spytam jak przygotowania? Wiem, że zaśmiecam wątek ale uważam, że warto. Ale to tylko moja opinia i możecie się z nią nie zgadzać;-)

a czyje? moje czy autorki wątku?

u mnie super, wybraliśmy dziś zaproszenia, są piękne, ale oczywiście to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać, hehehe

Aaaa, bo Ty dopiero 2008 jesteś. Skoro wybrałaś zaproszenia, to zakładam, że lokal i świątynię masz już wybraną. A gdzie się będą goście bawić? No napisz. Będę wybitnie grzeczny, obiecuję.

janko bedzie wybitnie grzeczny...ale to jest tylko jego zdanie i mozecie sie z nim niezgadzac haahha

eeee, coś mi podpadasz dzisiaj :))))

jeśli jesteś zainteresowany, poszukaj w starych wątkach, a co najważniejsze już mam :) a teraz dobranoc, rano do pracy :))

malad! Naprawdę tak jest, jak napisałem. O matko! I teraz ni cholery nie pasuje mój ulubiony cytacik:-(

my mieliśmy tam wesele, a raczej obiad weselny/..... ale nie polecam CI tego miejsca. Jedzenie faktycznie bardzo smaczne, ale to wszystko co dobrego mogę powiedzieć na temat tego hotelu.
Na obiad czekaliśmy chyba z godzinę, nie powiedziano nam, że w drugiej sale też będzie wesele, obsługa tragiczna - niczego nie można się było doczekać i nic nie było na czas.

Ogólnie spory minus chcociaż atmosfera imprezy, bliskośc morz i to że to był nasz dzień i tak spowodował, że nie miało to większego znaczenia ;)

pozdrawiam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0