Hotel Merkury w Straszynie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam,
mam pytanie odnosnie tego hotelu. Czy kotos robil lub robi tam wesele?
Bardzo interesuje mnie Wasza opinia poniewaz my bedziemy miec tam wesele we wrzesniu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Merkury w Straszynie

byłam tam na weselu jakiś czas temu, było całkiem ok ładna sala niestety może zbyt mało miejsca do tanca, jedzenie niezłe chociaz czasami (może dośc) często było pusto na stole, tzn była tylko wódka (ciepła :(... ) i nic wiecej ale dla kobiet z pewnością ilość jedzenia była wystarczająca, dobra obsługa, zaletą jest możliwośc wypożyczenia pokooi dla gości, sporym minusem był zespół wzięty własnie z tego hotelu panowie wiecej odpoczywali niż grali ....
no to chyba tyle
pozdrawiam

Bede milala tam swoje wesele i to juz calkiem niedlugo bo za 3 tyg., wiec chetnie napisze jak bylo. Mam nadzieje, ze jedzenia bedzie wystarczajaco duzo i wodka nie bedzie ciepla. Z reszta nie mam zamiaru sie tym przejmowac - co ma byc to bedzie - a bedzie ok!!! pozdrawiam

Mieliśmy tam wesele w zeszlym roku. Nie mam zadnych zastrzezen. miejsca do tanca bylo dosc. Jesli chodzi o orkiestre to i tak zespol wynajmuje sie indywidualnie. A jesli chodzi o menu to wybiera sie je samodzielnie jesli ktos przyoszczedzil to bylo pusto :) na stole a co do cieplej wodki to ktos poprostu nie dopilnowal jak ona ma byc podawana. My zrobilismy tak ze cala wodke i inne alkohole wydawal jeden barman i tylko on mial do niej dostep, wodka byla bardzo dobrze schlodzona. Jesli chodzi o jedzenie to jeszcze dodatkowo kupilismy kurczaki w hurtowni i pieczarki i w hotelu przyrzadzono smacznego kurczaczka w pieczarkach za darmo i nie trzeba było sie martwic ze zabraknie czegos na ciepło. O zimne zakaski nie musicie sie martwic jedzenia naprawde starczylo a mielismy gosci ktorzy potrafia "troche zjesc". Wszelkie ciasta zamawia sie tez osobno. I tak naprawde duzo zalezy od tego ile wlasnie przeznaczycie na te dodatkowe sprawy jak soki, alkohole, ciasta.

Aniu,
bardzo dziekuje Ci za wypowiedz:)))
Masz racje - nam tez wlascicielka hotelu mowila, o dodatkowych kurczakach.
Ciesze sie, ze mialas udana impreze:), mam nadzieje, ze nasza rowniez bedzie udana.

Aniu jesli moge podpytac - jaki mieliscie zespol, czy dobrze zagrali:)

Pozdrawiam

Gizmolku....ty się chajtasz???????No jestem zaskoczona!!!

hihihi:) czemu jestes zaskoczona?:)

mowia tak: " na kazdego przyjdzie pora nie poganiaj amora" - hihihi i chyba przyszla pora na mnie:)))

Zespoł.... nie mogę przypomnieć sobie nazwy, ale poleciła nam go właścicielka hotelu. Ona poleca dwa zespoły jeden pięcio osobowy podobno rewelacyjny ale drogi. Rok temu życzyli sobie 2500zł. My mieliśmy ten drugi trzy osobowy. Byliśmy z nich bardzo zadowoleni. Muzyka jaką graja jest typowo na wesela ale nie disco polo. Wszystko zależy od tego kto co lubi. U nas zabawa była przednia. Goście świetnie się bawili i młodzi i starsi. Oni potrafili rozbawic wszystkich. U znajomych był DJ, ktory puszczał kawałki przy ktorych starsi goście nie umieli tańczyć i jeszcze narzekali na hałas - muzyka była typowa jak teraz w dyskotece. Tak więc przy doborze zespołu trzeba wziąc pod uwagę nie tylko własne gusta ale przede wszystkim gości bo to oni będą się bawić i dla każdego musi byc coś miłego. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy.

Inne tematy z forum

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...