Hotel ORLE informacje

Witam, chciałbym dowiedzieć się cokolwiek na temat pracy w hotelu ORLE. (atmosfera, układy oraz wypłacalność) Kwestie finansowe pomijam ponieważ to jest już sprawa, którą się uzgadnia wedle stanowiska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel ORLE informacje

a pod tym samym wątkiem nie da rady?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wskaż mi, który masz na myśli. Jak zwykle.. wypowiem się aby nawet bez sensu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej zrobisz jak popracujesz i będziesz miał swoje zdanie, na takich anonimowych forach nigdy nie zdobędziesz rzetelnej oceny .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Da mi to jednak jakieś info, których nie powie mi pracodawca. Wiele jest przypadków na tym forum, że informacje są jak najbardziej rzetelne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-) przepraszam, wydawało mi się, że ten temat nie tak dawno był na forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Forum staje się jednak mało rzetelne w przypadku modnego u nas w kraju zjawiska pod tytułem "nie znam się, ale się wypowiem" :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firma rodzinna, wiecej rządzących niz pracownikow. Zawsze znajda "cos" zeby sie doczepic. Duzo nie zarobisz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem kiedyś (ok. trzech lat temu przed przeprowadzką) sąsiada z bloku, który tam pracował chyba jako handlowiec od gastronomii (na pewno praca jego była wyłącznie w terenie). Jego służbowym autem było wówczas kilkuletnie Seicento z dużym przebiegiem. To już dużo mówiło o tej firmie. Sąsiad narzekał na zarobki i przyznawał, że nie ma czasu wolnego, bo dorabia w cateringu w innej firmie. Atmosfera pracy wg. niego była do wytrzymania, ale jak np. auto firmowe się psuło to musiał je już naprawiać z własnej kieszeni. Tuż przed wyprowadzką zakończył z tą firmą współpracę, bo miał uzbierane tyle, że mógł rozpocząć własną działalność (zaopatrzenie gastronomii / catering tylko na imprezy okolicznościowe). Podobno był na tyle dobrym fachowcem, że szef Hotelu chciał go zatrzymać obietnicą umowy o pracę (wcześniej harował 9-12 h dziennie na zleceniu) i nowym dostawczakiem (roczne Renault Traffic).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...