Re: Hotel Opera w Sopocie
Hej, już spieszę z odpowiedziami, choć powiem szczerze że nie mam porównania z innymi miejscami, bo od początku chcieliśmy tylko tam robić i nie szukaliśmy nigdzie indziej...
1. podejście do klienta- hmm.. były lekkie przeboje w czerwcu chyba, grożące wykopaniem nas z hotelu i przeniesieniem imprezy w inne miejsce, ale dobre chęci kierownictwa hotelu (lub obawa przed rozprzestrzenieniem tej informacji ????) pozwoliły na pozytywne zakończenie :)))
W trakcie wesela wszystko ok, jedyne niedogadanie było co do powitania- kto ma to robić i jak, ale to drobiazg, który jednak trzeba wcześniej ustalić
2.swoje menu złożyliśmy z różnych propozycji, dodaliśmy dwie potrawy mięsne, wyszło 170 zł.; jedzenia było pełno, jak pisałam starczyło na poprawiny. Było ładnie podane, ale nie przesadnie, wszystko było smaczne.
3. do dyspozycji mieliśmy dwie sale, bo trzecią zajęło biuro festiwalu- o czym zresztą nie raczył nas nikt poinformować przed weselem, ale wyszło to chyba nawet lepiej bo bufet był na sali głównej. Kto chciał to szedł się bawić, nie przeszkadząło nikomu, że sale były oddzielone- wbrew moim obawom!! Zresztą zaraz obok było wyjście na patio.
4. sprawdzałam fotki, niewiele jest zdjęć stołu ale coś się znajdzie. Wyślę z domu, bo w pracy nie mam. A najlepiej przejdź się w jakąś sobotę po południu, to zobaczysz na żywo jak to wygląda.
Ja dodawałam jeszcze pływające świece na stół. Acha, ważna jest kwestia ilości gości- powyżej 50 kilku może być ciasno.....
0
0