Hotel Orle

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś ma jakieś fotki z wesela w Hotelu Orle w Sobieszewie??? i w ogóle jakieś opinie o tym jak tam wypadają weselne imprezki???

my mieliśmy pozytywne opinie, sala i położenie hotelu nam się podobały, więc zdecydowaliśmy się rezerwować na czerwiec 2006, ale mimo wszystko chciałabym zyskać jeszcze jakieś infornmacje. no i zdjęcia, bo na stronce www hotelu nie ma galerii :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Orle

mielismy tam i jest oki, a na ile os robicie? bo jak powyzej 110 to chyba troche za malo miejsca bedzie do tanczenia...

A Ty na ile osób miałaś? U nas ma być około 100 i boję się, że będzie ciasno!

oooo! widze, ze bedziasz miala duzo szybciej weselicho niz my, wiec prosze, napisz swoja opinie jak juz bedzie po wszystkim. u nas ma byc ok. 130 osob, wiec chyba kiepsko z tym miejscem, ale w zasadzie to i tak wszyscy goscie nie tancza naraz, a moja mama pociesza mnie mowiac, ze jak bedzie kiepsko, to ludzie wyjda tancowac na hol ;P

to fakt, ze hol tam jest duzy!!
a sami organizatorzy mowial,ze 120 os to luz., bylismy przed jednym slubem i tam podobno bylo rozstawione na 120 os i nawet nawet bylo
u nas na weselu bylo 90 os. i w dodatku zdecydowana wiekszosc sie bawila i bylo duzop miejsca i jakby nas bylo jakies 100 no moze 110 os to byloby moze oki ale wiecej to w naszym przypadku byloby ciasno...
ale moze jesli jest wiecej osob to organizatorzy troche inaczej sciskaja te stoly i wtedy sie smiesci 130...

Figa relację na pewno napiszę zaraz po weselu. Będziesz mogłapytaćdo woli! Kunka dzięki za opinie! A mieliście poprawiny? My planujemy poprawiny w plenerze, ale nie jestem do końca przekonana do słuszności tegopoysłu!

Chciałam napisać tego pomysłu:)!

mielismy poprawiny ale w tej samej sali..
w plenerze to chyba jest oki ale jak jest cieplo a poza tym to nie wszyscy lubia na dworzui jesc kielbaski itp. ...

dzieki Kasiu, na pewno bede pytac :P
my tez zaklepalismy poprawiny w plenerze, bo wydaja sie byc oryginalne w porownaniu z poprawinami na ktorych juz bylismy.
oby tylko slonko bylo :) ale jak z rocznym wyprzedzeniem zaczne sie o to modlic, to Pan Bog wyslucha upierdliwej prosby :P

Inne tematy z forum

sanatorium Alma (253 odpowiedzi)

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki...