Hotel PrimaveraSpa Jastrzębia Góra kto był.. - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dziewczyny planujemy się wybrać z 1.5 roczną córeczką na pobyt Sylwestrowy do w/w hotelu .Z racji tego że na necie opinie są różne chciałam podpytać czy ktoś z was był może w najbliższym czasie w tym hotelu?
Jak wrażenia odnośnie pokoi i jedzenia bo na to jest najwięcej skarg.
Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel PrimaveraSpa Jastrzębia Góra kto był.. - proszę o opinie.

Byłam w kwietniu. Dla mnie super. Jedzenie bardzo smaczne i ogromny wybór. Także dla dzieci. Pokoje bez szału, ale mogą być. Trochę ciasne. Te w części A znacznie ładniejsze. Mi się bardzo tam podobało. A najbardziej w spa. Tylko polecam zarezerwować zabiegi wcześniej, bo potem nie ma miejsc. Fajny też basen i sauny.

Zgodze sie z przedmowczynia. Bylam w czasie ferii zimowych tydzien. W budynku A. Pokoj 2osobowy z dostawka. Zdecydowanie dla nas za maly, a dostawka nie nadajaca sie do spania. Poza tym wszystko super. Bardzo urozmaicone jedzenie, swietne animacje dla dzieci i SPA dla rodzicow. Fajne baseny.

Byłam na Święta Bożego Narodzenia w budynku B,pokój 2-os z dostawką- okazał się dość mały ale nam to nie przeszkadzało, było tyle atrakcji że w pokoju tylko spaliśmy.Dla mnie rewelacja, dla dzieci również,basen animacje dla dzieci, jedzenie wszystko super

My jeździmy regularnie na sam basen i obiad/kolację. Ceny super, jedzenie rewelacyjne.... Dla dzieci masa atrakcji, bardzo miła obsługa, polecę każdemu ;) Hotel przystosowany dla dzieciaczków - czasami mam wrażenie że zaprojektowany dla dzieci :) Animatorzy, super plac zabaw, nawet w restauracji specjalne sztućce, śliniaczki, kącik zabaw, kolorowe talerzyki... REWELACJA :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie. W budynku A niestety nie ma już wolnych pokoi na pobyt Sylwestrowy zostały tylko w budynku B.
ALe tak jak piszecie przy tylu atrakcjach w pokoju tylko się śpi.
Ciesze się że z jedzeniem wszystko ok, bo czytałam różne opinie i tego się najbardziej bałam.
Dzięki jeszcze raz.

Byłam na początku listopada z córeczką 2 letnia i BARDZO polecam. pokój może i jest mały ale my w nim tylko spaliśmy. Hotel jest super przystosowany dla dzieci, W kawiarni i na stołówce są kąciki zabaw dla dzieci, na stołówce są krzesełka plastikowe kubeczki miseczki sztućce śliniaki. Jedzenie nam bardzo smakowało,jest duży wybór. Jest bardzo fajny plac zabaw w środku dla dzieci i każde dziecko znajdzie tam coś dla siebie. jest też przedszkole w którym można zostawić dziecko pod opieką ale to chyba od 2lat. Jest duzo zajęć z animatorami, codziennie coś innego, załapaliśmy się na duże bańki mydlane, na piżamową zabawę i wiele innych. Animatorzy mają super podejście do dzieciaków. Na basenie jest fajnie ciepła woda. Także z czystym sumieniem polecam ;)

A jakie tam maja ceny w sezonie? Bo nie widze cennika na lato

Na letni cennik chyba jeszcze za wczesnie.

my wzieliśmy się za rezerwacje weekendu styczniowego. po przejrzeniu ofert innych hoteli 4**** jestem rozczarowana, za dziecko trzeba już płacic i to 60% ceny....

nie to jednak mnie najbardziej zniesmaczyło...oferta weekendowa....kasa ponad 700 pln a doba hotelowa zaczyna sie o 18 w piątek a kończy o 10.00 w niedziele.

Uważam, ze to przycinanie na klientach. W rozmowie spytałam, dlaczego jako jedyny hotel w Polsce, ba w Europie mają dobe od 18 a nie 15 jak wszędzie. Pani powiedziała, że taka polityka firmy...to już chyba wolę Velaves, Leda spa czy moj ulubiony krasicki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można się z nimi dogadać, my dobę zaczeliśmy już o 11 a skończyliśmy o 15 i nic dodatkowego nie płaciliśmy za to.
Za dziecko 2 letnie też nic, tyle tylko że za łóżeczko chyba 10zł za dobę, Wanienka, nocnik, elektroniczna niania i inne są darmowe

no nam tez zaproponowali dobe od 15:) tylko z dopłatą 150 pln...i oferta przestała być atrakcyjna cenowo niestety. Nierozumiem ich podejścia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda że doba zaczyna sie od 18:00 można przyjechać wcześniej na obiad i zaplacić 30zł od/osoby i wejść już do pokoju.
Mi tam 18:00 akurat pasuje a Pani w recepcji powiedziała że moge przyjechać po 16:00 i nie będzie problemu.
My jedziemy tam ze znajomymi ze względu na dzieciaki a hotel po prostu oferuje im wiele atrakcji.
Gdybyśmy mieli jechać sami na pewno wybralabym bardziej kameralne miejsce z dala od tłumów i dzieciaków.

Pozdrawiam.

Nam tez specjalnie ta doba hotelowa nie przeszkadza.
Z Velaves, czy jakos tak sie ten hotel nazywa, to uwazalabym, bo wlasciciel oglosil juz upadlosc kilku swoich firm, w ostatnim czasie. Moze sie okazac, ze zaplacone, ale niestety juz nie istnieje.

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Kolejne-klopoty-inwestora-z-Polanki-Redlowskiej-n73983.html

Wole wiecej zaplacic, ale ograniczyc ryzyko niewyplacalnosci hotelu. A przy tanich, a niby o takim samym standarcie, zawsze takie ryzyko jest.

Ten hotel wybralam tylko ze wzgledu na dzieciaczki;-)

jesli chodzi o velaves to weekendow do marca juz wolnych niema. artykul juz czytalam, dzieki;-)

nie chodzi mi o posilek...tylko o wejscie do pokoju...przyjezdzajac o 18....za chwile musielibysmy klasc dzieciaki...strata dnia- za ktory de facto placisz. Dogadalismy sie dzisiaj....robimy rezerwacje....zobaczymy czy bedzie fajnie

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...