Re: Hotel Qubus
Miałam tam wesele we wrześniu 2012, było to jedno z pierwszych, jakie hotel organizował. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa bardzo się starała, ale jak już pisałam w jednym z wątków, zbyt szybko zabierała talerze ze stołów. Jako panna młoda co chwilę musiałam wstawać od stołu, by zająć się gośćmi, a gdy po chwili wracałam, talerza już nie było. Nie ukrywam, że trochę było to denerwujące, zwłaszcza, że układałam sztućce na talerzu tak, by pokazać, że posiłek został przerwany, a nie zakończony. Jedzenia była wystarczająca ilość, ale do domu do zabrania nie pozostało zbyt wiele. Może dlatego, że obsługa tak szybko sprzątała. Wszystko miało być na bieżąco uzupełniane, wg zapewnień p. Karoliny, jednak np owoców było bardzo mało i nie dołożono ich, gdy się skończyły. Tak więc nie ukrywam, że pewne braki były. Ale ogólnie byłam zadowolona, a wiem, że Hotel Qubus wtedy dopiero zaczynał organizować imprezy okolicznościowe, więc pewne błędy jestem skłonna "wybaczyć". P. Karolina dzwoniła do nas po weselu z prośbą, byśmy opowiedzieli o naszych wrażeniach i uwagach dotyczących organizacji, ale my od razu następnego dnia wyjeżdżaliśmy w podróż poślubną, więc nie było czasu na spotkanie, a po naszym powrocie sprawa się zdezaktualizowała. Ogólnie miejsce polecam i mam z nim związane bardzo dobre wspomnienia.
0
0