polecem z przyjemnościa (1) od lat spędzamy wakacje we Władku, Rejs jest jedyny i niepowtarzalny.... zezik Impreza rodzinna w Hotelu Rejs (2) W listopadowy weekend zabraliśmy w REJS :) naszą dość liczną rodzinkę, by... Izabela miejsce, do którego co rok wracamy... (1) Wprawdzie nigdy nie mieszkalismy w Rejsie, ale każdego roku (od 6 lat),... Agata i Tomasz z Wrocławia
Bardzo sympatycznie (1) Miałam okazję cieszyć się dobrym jedzonkiem - nie są wyliczeni. Do plaży max... Barbara M. sympatycznie (1) skorzystaliśmy z kuponu i mieliśmy 2 noclegi za 50% ceny :) Bałam się, że... Marzena Wójcik naprawdę polecam (1) spędziłam w Rejsie weekend nad samym morzem i przyznam, że zarówno hotel jak... magda Justyna - opinia (2) Hotel przepięknie położony, blisko morza. Wystrój bardzo nowoczesny.... Justyna Warto się tam wybrać (2) "Rejs" to niewielki hotel, położony blisko plaży. Posiada udogodnienia dla... M.S. Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony, że (2) w naszym kraju może być tak uprzejma obsługa klienta. Jedzenie w hotelu rejs... Jarek