Hotel Rzemieślnik

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jesli ktoś ma jakieś doświadczenia z hotelem Rzemieślnik - prosze o info. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Rzemieślnik

Na forum byly wcześniej zamieszczone opinie Rzemieślnika.Niezbyt dobre.Ja osobiście byłam pytać tam o wesele.Niedość,że drogo to kierowniczka, która się tym zajmuje jest niezbyt miła.
Kiedy ślub? Bo my 23.04.2005r.

kochana,

ja zrezygnowałam, ale miałam mieć w byłym bankowcu, wogóle nie ida na ugode, poza tym wiele osób pisało o nieprzyjemnych sprawach, które wystąpiły w trakcie wesela. kierowniczka bardzo niepowaznie nas potraktowała wie stwierdział iz nie ma sensu zawracać sobie głowy.

ja wybrała Hotel Sopot i bardzo sie cieszę, za bardzo dobra cene wycenili mi moje menu, a powiem Wam ze mnóstwo w nim jedzonka pysznego, maja tanie noclegi, bo 30 zł/os i była zerknąc na wesele które odbywałao sie niedawno w tym hotelu. SUPER!!!! i to mnie utwierdział w przekananiu ze bedzie ok

całuje
meg

moja koleżanka miała w tamtym roku wesele w Rzemieślniku. Płaciła chyba 130zł od osoby. Niestety była bardzo niezadowolona ze względu na menu. Z tego co oferowali przed weselem, to była tylko polowa. Po północy zabrakło już jeedzenia, a kelnerzy nie donosili nic nowego. Wszystkie dania zostały oga=raniczone do połowy. Na stołach zostały same puste pólmiski z resztkami nie wyjedzonych jeszcze dekoracji. Wiem, ze ojcice nPanny Młodej musiał na gwałtu rety skorzystać podczas wesela z usług firmy cateringowej.