Hotel Rzemieslnik

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poszukuje informacji na temat wesel w Rzemieslniku czy ktos moze tam robil? jak wyglada obsluga i tp!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Rzemieslnik

Ja byłam obejrzeeć salę, bo jest duża i położenie niezłe. Akurat była jakś konferencja. Smród jak ze szkolnej stołówki skutecznie mnie wypędził. Sala jest raczej niebrzydka, a w każdym razie odpowiednią dekoracją da się zrobić na poziom co najmniej akceptowalny. Duża, przestronna, wysoka, porządne toalety. Pokoje bardzo marne. Jedzenie podobno średnie, byli tam na Sylwestra rodzice mojego narzeczonego, nie byli zachwyceni. Kierowniczka gastronomii nie rozumiała. o co ją pytam - chciałam serwowane porcje a nie połmiski na stole, potem bufet, open bar alkoholowy - cały czas śpiewała swoje menu i generalnie tzw. dziad do obrazu. Kelenerki podawały w klapkach typu kapcie. Jakieś bliższe doświadczenia będe miała po 7 grudnia - instytut, w ktorym pracuje moja mama organizauje tam konferencje. Z żalem wyszłam i więcej nie wrócę.

Była o nim już kiedyś dyskusja (z tego co pamiętam większosć forumek wyrażało się negatywnie). poszukaj w archiwum.

Moim zdaniem lokal potrzebuje remontu. Tez sie nad niem zastanawialam bo ma dobra lokalizacje ale przypomina mi czasy komunizmu.