Hotel Victoria-opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bardzo podoba mi się ten hotel, ale zupełnie nie wiem nic na temat wesel, które tam się odbyły, nie znalazłam na forum żadnych opinii. Może ktoś coś słyszał jak tam jest, może był na jakimś weselu. Bardzo proszę o wszelkie opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Victoria-opinie

Jejku, czy nikt nic nie słyszał na temat tego hotelu? Do jutra mam tam zarezerwowany termin.

ja mieszkam obok tego hotelu, w środku naprawdę ładnie sala fajna, wystrój elegancki, więcej nic nie wiem, ostatnio chciałam tam sie wybrać na dyskotekę ale nei podobało mi się w środku ani klimat ani wystrój, ale to tylko sala dyskotekowa, na dole nie ma nic wspólnego z górną salą, która bardzo mi sie podoba

z tego ci się orientuje to naprawde jest ok. samam byłam zainteresowana tym hotelem. Jeśli chodzi o górną sale to max. 80- 90 osób sie na niej zmieści. Ale w tym roku ma być oddana sala ta co jest w budowie i ona pomieści 300 osób. Co do jedzenia to maja b. dobre.

Dzięki, że w końcu ktoś się odezwał :) Ja jestem zainteresowana właśnie tą salą na dole - Monika pisze że jej się nie podoba :(, bo tam jedynie się pomieścimy. Sala restauracyjna na górze jest za mała, a sala konferencyjna mi się nie podoba. Ale dobrze, że chociaż jedzenie jest dobre - jak twierdzi Aneczka :)